32 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăȘtirile zileiGheorghe Dincă, afirmații tulburătoare: "Pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu le-am...

Gheorghe Dincă, afirmații tulburătoare: “Pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu le-am omorât, ci le-am vândut!”

Gheorghe Dincă, cunoscut ca „Monstrul din Caracal”, încearcă să obțină rejudecarea dosarului în care a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare.

“Pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu le-am omorât, ci le-am vândut!”

Gheorghe Dincă încearcă să scape basma curată de pedeapsa de 30 de ani. Acesta susține că nu le-ar fi omorât pe cele două tinere, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, ci le-ar fi vândut traficanților de carne vie.

“Pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu le-am omorât, ci le-am vândut! Eu am dat toate detaliile în fața instanței, însă nu au vrut să verifice informațiile. Până și familiile fetelor le-au cerut magistraților să verifice toate detaliile pe care le-am spus, însă nu au făcut acest lucru. (…) În dosarul în care m-au condamnat n-au avut nicio probă solidă. Expertizele medico-legale contrazic afirmațiile procurorilor”, a declarat, pentru spynews.ro, Gheorghe Dincă.

Conform surselor din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Gheorghe Dincă a fost transferat într-o cameră unde se află alți 20 de condamnați periculoși, toți de o vârstă mai înaintată. În noua sa celulă, Gheorghe Dincă a reușit să se impună în fața celorlalți deținuți și a obținut un pat situat jos, evitând astfel dificultatea de a se urca la paturile de sus. Sursele ANP au mai dezvăluit că, deși Dincă nu muncește în penitenciar, el participă regulat la slujbele religioase organizate în sala de sport.

Reamintim că inculpatul Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru omor, trafic de persoane şi alte infracţiuni în cazul dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, trebuie să execute o pedeapsă maximă de 30 de ani de închisoare, iar Ştefan Risipițeanu, inculpat pentru viol, şapte ani de închisoare, potrivit încheierii postate pe portalul instanţelor de judecată. Risipițeanu (46 de ani) este acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Se împart funcțiile de vârf la NATO și la UE. Nu apare vreo poziție disponibilă pentru Klaus Iohannis

Imediat după alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024 se negociază funcțiile de vârf la nivelul Uniunii Europene, în paralel cu negocierile pentru postul de...

Accident rutier cu 12 răniți în București. A fost implicat un microbuz cu muncitori nepalezi. Șoferul ar fi consumat alcool

12 oameni au fost trimiși la spital în urma unui accident rutier care s-a produs în centrul Bucureștiului în noaptea de duminică spre luni,...

INCREDIBIL. Camionul lui Ilie Bolojan, dispărut din Germania

Încruntatul Ilie Bolojan, vătaful Oradei și al județului Bihor, este de ceva vreme și un Gică Contra al celor de la guvernare, fiind...
Ultima oră
Pe aceeași temă