28.7 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSportTenisGALERIE FOTO. Camila Giorgi, retragere misterioasă din tenis. Motivul pentru care se...

GALERIE FOTO. Camila Giorgi, retragere misterioasă din tenis. Motivul pentru care se zvonește că ar fi fugit în Statele Unite

Camila Giorgi, una dintre cele mai sexy jucătoare din circuitul feminin, a ales să se retragă din tenis într-un mod bizar.

Italianca de 32 de ani, care nu ratează nicio ocazie pentru a-și încânta fanii de pe Instagram cu pictoriale incendiare, a fost scoasă din protocolul antidoping al ITIA la cerere, ceea ce înseamnă că nu mai este o jucătoare activă. Giorgi a luat această decizie fără publicarea prealabilă a unui anunț, ceea ce a dat de gândit.

Misterul s-a adâncit după ce cotidianul italian „La Gazzetta dello Sport” a dezvăluit că jucătoarea de tenis a fugit în Statele Unite. Aceeași sursă a afirmat că Giorgi este căutată de poliția financiară din Italia. Jucătoarea născută la Macerata ar fi plecat alături de tatăl ei, Sergio, mama Claudia și frații Leandro și Amadeus. Motivul? Potrivit Parchetului din Florența, atât Camila, cât și familia sa au mai multe „lacune” în ceea ce privește declarațiile fiscale, care nu au fost niciodată depuse. Concret, familia Giorgi ar avea de plătit Fiscului din Italia taxe de aproximativ jumătate de milion de euro.

Italianca a abordat acest subiect pe pagina sa de Instagram și a confirmat că într-adevăr s-a retras. Giorgi a postat: „Cariera mea în tenis s-a încheiat. Sunt atât de recunoscătoare pentru dragostea și sprijinul vostru minunat de atâția ani. Prețuiesc toate amintirile frumoase. Au existat multe zvonuri inexacte cu privire la planurile mele de viitor, așa că aștept cu nerăbdare să ofer mai multe informații despre oportunitățile interesante care mă așteaptă. Este o bucurie să îmi împart viața cu voi și să continuăm această călătorie împreună. Cu multă dragoste, Camila”.

De-a lungul vremii, Camila nu s-a dedicat numai tenisului. Italianca are un brand de modă numit Giomila, care oferă îmbrăcăminte sportivă de lux pentru femei. De asemenea, aceasta este o prezență activă pe rețelele de socializare și își încântă în mod regulat cei peste 700 de mii de urmăritori de pe Instagram cu fotografii incendiare. Giorgi postează cadre de la ședințele foto de lenjerie intimă, care au devenit „specialitatea casei” pentru italiancă. „Moda a fost întotdeauna marea mea pasiune. Îmi place mult sportul, dar îmi place mai mult moda. O obsesie care mi-a fost transmisă încă de când eram copil. Mama mea îmi spune mereu să profit și să îmi arăt corpul atât timp cât pot”, afirma Camila într-un interviu mai vechi.

Cea mai bună performanță din tenis a Camilei este câștigarea turneului WTA 1000 de la Montreal. Apogeul în clasamenul WTA l-a atins în 2018, când a fost pe locul 26 mondial.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Pariez pe Ostaș!

Dacă lipsește ceva României actuale este instituția anticipării. Hazardul ne guvernează. Mișcările în cercurile politice sunt predictibile, dar nu proiective. Sigur că nu deplângem...
Ultima oră
Pe aceeași temă