20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăTechDaniel Constantin, despre fuziunea cu PLR: 95% din filiale sunt de acord...

Daniel Constantin, despre fuziunea cu PLR: 95% din filiale sunt de acord cu propunerea

Daniel Constantin, preşedintele Partidului Conservator, a declarat că a avut negocieri cu reprezentanţii partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu legat de statutul privind organizarea noului partid, informează B1 TV.

Ne-am angajat la un proces și astăzi am avut un episod. Ne-am întâlnit opt cu opt membri ai Partidului Conservator pentru a discuta despre procesul de fuziune. Obiectivul este de a constitui a treia forță politică din România. Vor fi copreședinți până în 2017. După parlamentarele din 2017 vom stabili congres și validarea unui singur președinte”, spune Daniel Constantin.

Liderul Partidului Conservator spune că deşi sunt unii conservatori care contestă o fuziune cu PLR, cei mai mulţi cer ca acest lucru să se întâmple.
”Sunt voci care nu sunt pentru fuziune, dar colegii care au fost aici, membrii vechi cred că e varianta pe care trebuie să o luăm în calcul. Înțeleg politica Pelican Grapini Șerban Rădulescu. Majoritatea e însă pentru fuziune. 95% din filiale sunt pentru a analiza serios acestă fuziune”, a mai mai spus Constantin.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă