Accesorizeaza-ti toamna cu bijuterii din argint inspirate (P)

Orice schimbare de sezon aduce cu sine, nu doar noi propuneri vestimentare, ci si noi colectii de bijuterii argint, colectii de care noi am hotarat sa profitam pentru a face o selectie cu cele mai inspirate bijuterii din argint pe care daca le vei purta, vei acapara cu siguranta toata admiratia celor din jur in aceasta toamna. De ce bijuterii de argint? Prin natura lor simplista sunt agreate si admirate de majoritatea femeilor, dar si mult mai accesibile publicului feminin larg, in ceea ce priveste costul de achizitionare a acestora. Admiratia noastra din diferite considerente pentru aceste bijuterii, precum si elementele mentionate anterior, ne-au indrumat catre selectia catorva bijuterii de argint, care pe noi ne-au fermecat in aceasta toamna!

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 10.11.2017 - 11:52

Orice schimbare de sezon aduce cu sine, nu doar noi propuneri vestimentare, ci si noi colectii de bijuterii argint, colectii de care noi am hotarat sa profitam pentru a face o selectie cu cele mai inspirate bijuterii din argint pe care daca le vei purta, vei acapara cu siguranta toata admiratia celor din jur in aceasta toamna.

De ce bijuterii de argint? Prin natura lor simplista sunt agreate si admirate de majoritatea femeilor, dar si mult mai accesibile publicului feminin larg, in ceea ce priveste costul de achizitionare a acestora. Admiratia noastra din diferite considerente pentru aceste bijuterii, precum si elementele mentionate anterior, ne-au indrumat catre selectia catorva bijuterii de argint, care pe noi ne-au fermecat in aceasta toamna!

Cercei. Cerceii din argint sunt printre cele mai purtate tipuri de accesorii pentru care femeia zilelor noastre opteaza. De obicei minimalisti, simpli sau cu un design mai special, cerceii accesorizeaza perfect orice tinuta, fie ea casual, eleganta sau office.

Daca ti se pare ca argintul placat cu rodiu sau aur roz este in asentiment cu anotimpul toamna, mult mai mult decat o face argintul simplu, atunci iata si varianta de cercei pe care i-am considerat perfecti pentru o accesorizare de toamna.

Inele. Ca si cum nu ar fi deja stiut de o intreaga planeta, hai sa mai mentionam o data afinitatea pe care femeile o au pentru inele, inele cu design simplu sau sofisticat, mici sau de dimensiuni mai mari, statement, oricum ar fi ele, femeile le adora.

Bratari. Unele femei prefera bratarile din argint, altele ceasurile si de ce nu, unele femei prefera sa le poarte impreuna, tocmai pentru ca piata de bijuteri din argint ofera modele variate, cameleonice, care intampina preferintele tuturor. Iata ce ne-a atras noua atentia:

Coliere. Mai greu adoptate de femei in general si mai ales in aceasta perioada a anului, in care mai mereu gatul este impodobit de esarfe si pulovere groase, colierele ocupa totusi un loc important printre accesoriile oricarei fashioniste. Am gasit totusi ceva sa te inspire chiar in culorile si motivele toamnei!

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...