Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Daikin

România devine poligon pentru testarea aparatelor de aer condiționat

Unul dintre cele mai performante aparate de climatizare a fost testat cu succes, înainte de lansarea lui oficială, în munții din centrul României.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.06.2019 - 21:17

O firmă japoneză specializată în aparate de climatizare a testat cu succes, în România, timp de un an și jumătate, unul dintre cele mai avansate aparate de aer condiționat.

Testarea s-a realizat prin instalarea și funcționarea acestui aparat în județul Bistrița Năsăud și a avut loc înainte de lansarea oficială, în anul 2019, pe piața de pe întreg continentul european, a noului echipament.

Testarea s-a făcut până la temperatura de -25 de grade Celsius, au explicat marți, într-o conferință de presă, reprezentanții firmei Daikin România. Potrivit acestora, aparatele de acest model, lansat în anul 2019, pot funcționa corect chiar la temperaturi sub -25 de grade Celsius, însă temperatura de testare a fost cea de -25 de grade.

Cea mai nouă serie de echipamente, care pot asigura încălzirea unei clădiri până la temperaturi de -25 de grade Celsius, este denumită VRV IV C+. Această gamă este adecvată condițiilor de pe întreg teritoriul României, au precizat reprezentanții firmei japoneze.

Compania Daikin este prezentă pe piața din România de 25 de ani. Daikin România a înregistrat în anul financiar 2018-2019 o cifră de afaceri de 28,6 milioane de euro. Un detaliu interesant este că, în ultimul an, vânzările pe piața din România au înregistrat o evoluție foarte bună mai ales la echipamente din categoria "flagship", unde au crescut cu 66 la sută.

Comentarii

loading...