18.9 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăInternaționalCelebra TikTokeriță Eva Evans a murit la doar 29 de ani

Celebra TikTokeriță Eva Evans a murit la doar 29 de ani

Eva Evans, celebra TikTokeriță și vedetă în ascensiune a scenei rețelelor de socializare, a murit tragic la vârsta de 29 de ani. Vestea a fost confirmată de sora ei Lila Joy printr-o postare pe Instagram pe 21 aprilie. Lila a declarat în mod expres: „Ieri, familia mea a primit vestea că dulcea, fabuloasa, creativa, grijulia și amuzanta Eva, frumoasa mea soră, a murit”, potrivit ziarulromanesc.de.

Eva Evans a murit la 29 de ani – Cine a fost

Originară din Manhattan și crescută între Brooklyn și Caraibe, Eva cucerise inimile multor fani datorită vervei sale creative și spiritului antreprenorial. Pe Instagram a avut 30 de mii de urmăritori, în timp ce pe TikTok a depășit 300 de mii. De-a lungul carierei, Eva a colaborat cu mărci prestigioase precum Gucci, Dior, Nike și Apple, precum și cu celebrități precum Miley Cyrus. Recent, a debutat și pe Prime Video cu serialul „Club Rat”, care spune povestea aventurilor amoroase ale unui influencer din New York, scrie NY Post.

Familia nu a dezvăluit cauzele morții sale premature, limitându-se la a oferi detalii despre comemorările planificate. În mesajul său de adio, Lila Joy a adresat o invitație tuturor celor care o iubesc pe Eva să participe: „Prezența ta ar însemna mult pentru ea și pentru noi”. Ea a mai anunțat că va avea loc o adunare mai intimă, rezervată familiei apropiate și celor mai apropiați prieteni, care vor fi contactați individual pentru detalii.

Eva Evans a murit la 29 de ani – În comentariile la postările Evei de pe Instagram, au existat numeroase mesaje de condoleanțe de la fani și prieteni, care își amintesc de tiktokeriță ca fiind o persoană „frumoasă, amabilă, spirituală, inteligentă, amuzantă, strălucitoare” și ca fiind „cea mai tare, cea mai bună, amuzantă și frumoasă fată pe care am întâlnit-o vreodată.”

Trecerea Evei Evans lasă un gol de neumplut în lumea rețelelor de socializare și în inimile celor care au urmărit-o și au admirat-o, subliniind fragilitatea vieții chiar și în era digitală.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Netanyahu merge înainte: Israelul va face „ceea ce este necesar” în Rafah

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a spus că Israelul va face „ceea ce este necesar” în Rafah, în ciuda opoziției internaționale față de un astfel...

Importurile de gaze au crescut cu 34,5%, în primul trimestru din 2024

România a importat, în primele trei luni din 2024, o cantitate de gaze naturale utilizabile de 323 tone echivalent petrol (tep), cu 34,5% mai...

Bugetul Agriculturii, suplimentat cu un miliard de lei pentru subvenţiile fermierilor. Barbu: plăţile, de săptămâna viitoare

Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, suplimentarea cu un miliard de lei a bugetului Ministerului Agriculturii pentru plata subvenţiilor de 100 de euro...
Ultima oră
Pe aceeași temă