14.6 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSportVIDEO. PNŢCD şi Mişcarea Populară nu l-ar susţine pe Antonescu dacă ar...

VIDEO. PNŢCD şi Mişcarea Populară nu l-ar susţine pe Antonescu dacă ar fi candidatul dreptei la Preşedinţie

PNŢCD a anunţat, marţi, că nu va susţine niciodată candidatura la Preşedinţia României a “unor personaje toxice, precum Crin Antonescu”. Această formaţiune politică spune despre liderul PNL că este “unul din marii duşmani ai domniei legii în România”, potrivit Mediafax.

Şi Eugen Tomac, preşedintele partidului Mişcarea populară, a declarat, marţi, pentru B1TV că ”nu putem avea la cotroceni un preşedinte de stânga care ori a fost plagiator, ca în cazul lui Ponta, ori a fost marginalizat de partidul său, cum e cazul lui Geoană. Dreapta poate da oricând un preşedinte onest”.


// <![CDATA[
www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';
if(typeof flowplayer == 'undefined') {
document.write('’);
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/e61fa85685a158506d0c45a2201902cf/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
// ]]>


content channel

 

”Pregătim fuziunea dintre Mişcarea populară şi Forţa Civică. Şi noi credem că Ungureanu este o opţiune foarte bună pentru România. Crin Antonescu nu este o soluţie pentru noi”.

”Orice candidat din pertea dreptei care nu este susţinut de Traian Băsescu nu are nicio şansă în faţa stângii, a mai spus Tomac”.

Citeşte şi: Antonescu: Băsescu are dreptate: PSD nu are şanse la Cotroceni, fără PNL. Tomac: Antonescu nu este o soluţie pentru noi

Declaraţiile lui Tomac au fost făcute în contextul declaraţiilor lui Traian Băsescu potrivit cărora, PSD nu poate da şeful statului dacă se rupe de PNL, iar un candidat de dreapta, inclusiv Crin Antonescu, va fi susţinut în turul 2 de toată dreapta şi este de preferat “unui plagiator”, precizând că personal îl va învăţa pe liberal ce are făcut.

Traian Băsescu a mai spus că, în Opinia sa, USL se va rupe.

Citeşte şi: Băsescu: Sper ca electoratul să meargă spre un partid de dreapta, ca Mişcarea Populară

PNŢCD consideră că unificarea dreptei trebuie realizată după modelul propus de Corneliu Coposu: o dreaptă morală, construită plecând de la valori, principii şi politici comune, în scopul apărării intereselor românilor agresaţi de actuala guvernare de stânga.

Citeşte şi: PNŢCD cere demisia lui Chiţoiu: Guvernul de stânga aplică principiul ”îi jupuim pe români”

“PNŢCD respinge orice troc politic şi orice reevaluare ale unor personaje care, prin acţiunile lor publice, fac rău României. PNŢCD va susţine şi promova valorile dreptei româneşti, dar nu va participa «la grămadă», într-o construcţie a compromisului politicianist. Dacă celelalte partide care se revendică a fi de dreapta vor alege această cale, noi vom merge pe drumul nostru, alături de românii care cred în valorile dreptei”, se arată într-un comunicat de presă al PNŢCD.

PNŢCD afirmă că nu va participa la nicio negociere cu partidul lui Crin Antonescu.

Citeşte şi: Băsescu: Victor Ponta nu are nici o şansă să fie preşedintele României. Dacă PSD se rupe de PNL, nu câştigă alegerile

“Sub conducerea lui Antonescu, PNL a devenit o grupare stângistă, populistă şi demagogică, o anexă a PSD care sufocă mediul privat din România şi încearcă dinamitarea statului drept”, consideră PNŢCD.

Cele mai citite

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă