22.9 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSportUSD, un plagiat, o chinezărie politică precum Adibas şi Mike, spun doi...

USD, un plagiat, o chinezărie politică precum Adibas şi Mike, spun doi senatori PNL

USD (coaliţia PSD-UNPR-PC pentru europarlamentare) este „o chinezărie politică, un plagiat ca şi Abidas şi Mike”, prin care PSD încearcă să inducă în eroare electoratul, au declarat joi senatorii PNL de Bihor Cristian Bodea şi Valeriu Boeriu.

„”Modul în care strategii PSD au gândit această chinezărie, acest plagiat ieftin, îmi ridică semne de întrebare. Să crezi că vei câştiga alegerile făcând ce fac chinezii cu Abidas şi Mike e jenant. Prin asta vor să păcălească probabil babele de la ţară. Această mutare cu USD este încă un pas pentru a forţa ruperea USL, este o mitocănie pe faţă, vor să sufle sigla USL şi nici nu le e ruşine de asta”, a spus Bodea.

Cei doi senatori au mai declarat că PNL a fost prea răbdător în relaţie cu PSD şi că ar fi timpul ca liberalii să treacă în opoziţie.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, cel al UNPR, Gabriel Oprea, şi liderul PC, Daniel Constantin, au semnat, luni, protocolul pentru constituirea alianţei electorale Uniunea Social-Democrată (USD), pentru alegerile europarlamentare, la eveniment fiind prezent şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Cele mai citite

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...

Huzurul din bani publici pentru pseudo vătaful masonilor, plagiatorul Radu Bălănescu

Plagiatorul Radu Ninel Bălănescu a rămas în continuare vătaful masonilor din România, chiar dacă scriptic nu este la butoane și continuă să fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă