20 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSportUn senator PDL s-a înscris în PSD

Un senator PDL s-a înscris în PSD

Senatorul Gabriel Mutu a părăsit Partidul Liberal Democrat şi s-a înscris în PSD, potrivit Realitatea.net. Mutu, care a fost numit vicepreşedinte al PSD Bucureşti, a anunţat că va vota moţiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului, potrivit Realitatea.net. 

Anunţul a fost făcut la puţină vreme după ce Ioan Oltean, vicepreşedinte al PDL, a infirmat zvonurile privind plecarea din partid a patru parlamentari. 

Întrebat cum comentează speculaţiile de faptul că anumiţi parlamentari PDL vor să se înscrie în partidele din opoziţie, Oltean a răspuns: “Zvonuri sunt multe. PSD, lipsind din Cameră, se ocupă de zvonuri. Eu nu cred. Parlamentarii PDL nu au niciun motiv să părăsească această formaţiune politică şi să se alăture la două partide lipsite de interes parlamentar în acest moment,” potrivit NewsIn.

De asemenea, Oltean susţine că nu vor exista nici pedelişti care să voteze în favoarea moţiunii de cenzură a opoziţiei. “Vă asigur că nu vor fi, iar moţiunea va fi respinsă”, a spus Oltean, în cadrul unei conferinţe de presă.

Cele mai citite

Banca Mondială finanțează proiecte medicale, de transport și de management al riscului la dezastre, a anunțat premierul Ciolacu

Banca Mondială finanțează în România proiecte medicale, de învățământ, de transport și de management al riscului la dezastre, a anunțat premierul Marcel Ciolacu. Șeful Executivului...
Ultima oră
Pe aceeași temă