12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSportTraian Băsescu i-a înaintat în grad pe mai mulţi demnitari din STS

Traian Băsescu i-a înaintat în grad pe mai mulţi demnitari din STS

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, decrete pentru înaintarea în grad a adjunctului tehnic al directorului STS şi a altor angajaţi ai Serviciului.

Astfel, conform unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale, Traian Băsescu l-a înaintat în gradul de general-maior – cu două stele pe Ionel-Sorinel Vasilca, adjunct tehnic al directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), potrivit Mediafax.

De asemenea, şeful statului a acordat gradul de general de brigadă – cu o stea lui Adrian-Ludovic Mureşan şi lui Marius Burlan şi i-a înaintat la gradul de general-maior – cu două stele, în retragere, pe Mircea Anghel, Iuliu Plăpcianu şi Remus Radu, tot din cadrul STS.

De altfel, preşedintele Băsescu va participa, marţi, la ora 13:00, la aniversarea a 20 de ani de la înfiinţarea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

Citeşte şi Traian Băsescu l-a înaintat în grad pe şeful Poliţiei Române

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă