15.6 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăȘtirile zileiIrina Begu, eliminată în semifinale, la Adelaide

Irina Begu, eliminată în semifinale, la Adelaide

Irina Begu a fost învinsă cu 6-3, 6-2 de belarusa Arina Sabalenka, astăzi, în semifinalele turneului Adelaide International 1 (WTA 500), dotat cu premii totale de 826.837 de dolari americani.

Begu (32 ani, 34 WTA) a fost dominată de adversara sa, numărul cinci mondial (24 ani), care s-a impus după o oră şi 14 minute.

Sabalenka, a doua favorită a turneului, a încheiat cu 6 aşi, dar a comis şi 5 duble greşeli. Begu nu a reuşit niciun break, belarusa anulând cele trei oportunităţi ale româncei de a câştiga împotriva serviciului.

Singurul meci anterior dintre Begu şi Sabalenka s-a încheiat cu victoria româncei, cu 6-4, 6-4, anul trecut, în turul al doilea la Miami.

Begu s-a ales cu un cec de 43.323 de dolari şi 185 de puncte WTA.

În cealaltă semifinală de la Adelaide se vor înfrunta tunisianca Ons Jabeur, principala favorită, şi cehoaica Linda Noskova.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

SUA vor lua măsuri după ce Georgia a adoptat legea controversată privind “influenţa străină”

Statele Unite(SUA) examinează "măsuri" de retorsiune după ce Georgia a votat o lege controversată privind "influenţa străină", a afirmat miercuri şeful diplomaţiei americane, Antony...

Mai mult de 140 de persoane ale zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit au aterizat în Singapore

Peste 140 de pasageri și membri ai echipajului zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit în timpul unor turbulențe puternice, au ajuns,...

Atalanta Bergamo a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0) în finala Europa League

Atalanta Bergamo a cucerit trofeul Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă