20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSportŞova se apară în faţa senatorilor folosind numele Alinei Gorghiu. Care este...

Şova se apară în faţa senatorilor folosind numele Alinei Gorghiu. Care este recomandarea PNL pentru liberali

La scurt timp după declaraţiile lui Dan Şova din plenul Senatului în care a afirmat că Alina Gorghiu cunoaște foarte bine subiectul deoarece o prietenă de-a sa a ocupat funcția de director la Electrica, conducerea PNL a trimis o circulară prin care li se cere să nu comenteze subiectul. "NU comentați subiectul legat de firma de avocatură la care a făcut referire Dan Șova, în plenul Senatului, cu privire la implicarea co-președintelui PNL Alina Gorghiu într-o relație cu Electrica! Alina Gorghiu va clarifica subiectul", se arată în mesajul intern PNL, informează B1.

Alina Gorghiu a reacționat imediat la declarațiile lui Dan Șova, spunând că senatorul nu face nimic altceva decât să se agațe de numele ei. "Din păcate domnul Şova se agaţă de numele meu, crezând că aşa poate capta bunăvoinţa senatorilor liberali. Le-am transmis din nou acestora să voteze la vedere, să nu se lase intimidaţi de folosirea numelui meu”, a declarat liderul PNL.

Şova spusese că ”unul din cele trei contracte din ancheta DNA, în cazul său, a vizat recuperarea unei creanţe de 48 de milioane de RON, a Complexului Turceni de la Electrica”. ”Colegii mei au reprezentat Turceniul şi au obţinut suma. Electrica a fost reprezentată de societatea de avocatură a doamnei preşedintă Alina Gorghiu. Îmi este foarte greu să cred că Alina Gorghiu nu îşi aminteşte cu precizie că în această tranzacţie între Turceni şi Electrica nu a fost absolut nimic ilegal, din contră, s-a respectat legea de sus până jos”, a spus Şova. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă