20.6 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportRaluca Turcan, despre demisia lui Valeriu Turcan: Decizia îi aparţine,sunt alături de...

Raluca Turcan, despre demisia lui Valeriu Turcan: Decizia îi aparţine,sunt alături de el sută la sută

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că decizia lui Valeriu Turcan de a demisiona din funcţia de consilier prezidenţial îi aparţine acestuia şi ea este alături de soţul său “sută la sută”.

“Decizia de a demisiona îi aparţine şi sunt alături de el sută la sută. Soţul meu a decis să-şi folosească experienţa acumulată la cel mai înalt nivel în serviciul public în calitate de consilier prezidenţial pentru a dezvolta proiecte în mediul privat. Această experienţă, împreună cu pregătirea lui profesională, constituie premisele desfăşurării unor proiecte profesionale importante”, a precizat Raluca Turcan.

Valeriu Turcan şi-a prezentat demisia din funcţiile de purtător de cuvânt al şefului statului şi de consilier prezidenţial.

Valeriu Turcan, consilier prezidenţial pentru Comunicare Publică, era purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, din aprilie 2007.

Anterior, în perioada 2005-2006, Valeriu Turcan a fost preşedintele Agenţiei de Strategii Guvernamentale.

În septembrie 2011, preşedintele Băsescu l-a numit, prin decret, pe Valeriu Turcan în calitatea de membru în Consiliul de conducere al Institutului Cultural Român.

Cele mai citite

Ciolacul, expus la Antipa, de Noaptea Muzeelor

Ilustrație: Marian Avramescu Iubitorii de cultură vor avea parte de ceva cu totul special, astăzi, de Noaptea Muzeelor, la Antipa. Muzeul Național de Istorie Naturală...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

VIDEO. Andreea Marin a dezvăluit secretul prin care își ține soțule aproape: “Construim în continuare”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu alcătuiesc unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, evitând expunerea excesivă în mediul public și preferând să-și...
Ultima oră
Pe aceeași temă