33.8 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăSocialEvenimentA fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași, unde frecventează cursurile unei unități de învățământ locale.

După primirea sesizării, polițiștii au mobilizat echipe de căutare și au început să colecteze informații de la colegii și personalul școlii, precum și de la familia minorei. Totodată, au fost analizate imaginile de pe camerele de supraveghere din zona școlii și din împrejurimi pentru a stabili traseul pe care l-a urmat fetița după ce a părăsit incinta școlii.

La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu bluză de culoare negru cu gri pe lateral, pantaloni – jeans de culoare albastru închis, adidași negri iar pe cap purta o bentiță de culoare mov. Semnalmente: 1,50 m înălțime, 40 kg, păr blond, ochi negri, ten deschis. Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție. Autoritățile au emis și un mesaj RO Alert.

Între timp, după intense căutări, minora în vârstă de 10 de ani a fost găsită pe raza localității Aroneanu, la viile Șorogari.

„În urma activităților derulate, minora a fost găsită pe raza localității Aroneanu iar din primele date, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni. Mulțumim tuturor, pentru implicare!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

VIDEO. Maria Dragomiroiu, la un pas să-și piardă viața

Maria Dragomiroiu are o viață de poveste. De la o copilărie trăită în sărăcie lucie, la artistul consacrat, atât de iubit de public de...

Rusia – Ucraina, ziua 852: Țara vecină anunță întreruperi de curent pe întreg teritoriul

Ucraina prevede întreruperi parţiale de curent electric pe tot parcursul zilei de astăzi în întreaga ţară, a anunţat operatorul Ukrenergo, explicând că reţeaua cunoaşte...

Începe Evaluarea Națională. Calendarul și regurile examenului

Probele scrise din cadrul Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a (EN VIII 2024) încep marți, 25 iunie, cu testarea cunoștințelor de limba și literatura...
Ultima oră
Pe aceeași temă