25 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăPoliticăAllen Coliban(USR) îl provoacă pe George Scripcaru(PNL-PSD) la o dezbatere privind viitorul...

Allen Coliban(USR) îl provoacă pe George Scripcaru(PNL-PSD) la o dezbatere privind viitorul Brașovului

Primarul USR al Braşovului, Allen Coliban, care candidează pentru un nou mandat, l-a provocat, sâmbătă, la o dezbatere privind viitorul oraşului pe principalul său contracandidat, fostul primar George Scripcaru, susţinut de PNL şi PSD, menţionând că tocmai o astfel de discuţie, pe proiecte concrete, lipseşte din actuala campanie electorală, potrivit agerpres.ro.

“Îl provoc, îl invit pe contracandidatul meu principal la o dezbatere pe proiecte. Suntem doi primari cu experienţă administrativă, putem să discutăm pe cifre, pe bugete, pe strategii de dezvoltare, putem să discutăm pe măsuri concrete aplicabile nu doar pe idei şi vise. Din păcate, în aceste momente de campanie electorală am văzut mult prea multe minciuni, mult prea multă manipulare şi prea puţin o discuţie despre viitorul Braşovului. Eu am un plan pentru viitorul Braşovului, pe care l-am prezentat braşovenilor şi pe care de-abia aştept să îl pot pune pe masă în orice dezbatere cu contracandidaţii”, a afirmat Allen Coliban.

Totodată, el a subliniat importanţa întâlnirilor directe cu braşovenii în această campanie.

“Pe măsură ce reducem distanţa dintre cetăţeni şi reprezentanţii lor, vom creşte puterea democraţiei noastre. Forma aceasta de a discuta direct cu cetăţenii, de a răspunde direct problemelor lor, este cea mai pură legătură dintre electorat şi cei aleşi. Am făcut acest lucru de fiecare dată, l-am făcut în campaniile anterioare”, a spus primarul Braşovului.

Allen Coliban, care este candidatul Alianţei Dreapta Unită, susţinut şi de FDGR, dar şi de REPER, a participat, sâmbătă, la invitaţia lui Dacian Cioloş, primul pe lista Partidului REPER pentru Parlamentul European, la o discuţie a acestuia din urmă cu electoratul, organizată în Piaţa Sfatului, în cadrul seriei de evenimente Agora REPER.

Coliban, tun la final de mandat. Primăria Brașov, disperată să dea peste un mil. euro pe un imobil în litigiu

Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban (USR), se grăbește să încheie o afacere imobiliară profitabilă pentru controversata femeie de afaceri Carmen Palade, ale căror firme au obținut contracte cu ministerul controlat de oameni ai liderului USR Dan Barna.

Peste un milion de euro vrea să plătească Primăria Municipiului Brașov pentru achiziționarea unui imobil aflat în litigiu al COMINSTAL HVAC SERVICE SRL, societate controlată de Carmen Palade.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Buletinele de vot din hârtie care nu zgârie rău ar putea fi reutilizate

Ilustrație: Marian Avramescu Țară prietenoasă cu mediul înconjurător și dedicată reciclării, chiar și în situația în care nu are un Sistem de Granție Returnare...

O celebră insulă italiană a rămas fără turiști din cauza lipsei de apă

Insula italiană Capri a interzis sâmbătă debarcarea turiştilor din cauza lipsei de apă, ca urmare a unor probleme de alimentare de pe continent, potrivit...

Un urs a apărut sâmbătă în stațiunea Sinaia

Un urs a fost observat, sâmbătă după-amiază, pe o stradă din staţiunea Sinaia, populaţia din zonă fiind avertizată prin mesaj RO-ALERT, potrivit Digi 24. Potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă