28.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSportPSD: Dacă UDMR votează moţiunea, îşi va păstra funcţiile din guvern

PSD: Dacă UDMR votează moţiunea, îşi va păstra funcţiile din guvern

PSD, PNL şi PC vor să propună UDMR ca reprezentanţii săi să îşi păstreze poziţiile în guvern dacă Uniunea va susţine în Parlament moţiunea împotriva Cabinetului Boc. Anunţul a fost făcut de purtătorului de cuvânt al PSD, Radu Moldovan, la Bistriţa, potrivit realitatea.net.

Purtătorul de cuvânt al PSD a precizat că oferta a fost decisă în urma unei discuţii private. „În discuţiile pe care le-am avut cu PNL şi PC  am căzut de acord să le oferim celor de la UDMR cel puţin ce au acum, adică să nu îşi rişte poziţii de miniştrii, să nu le fie frică. Deci poziţiile pe care UDMR le are astăzi în arcul guvernamental să se păstreze în viitorul guvern de criză”, a declarat Emil Radu Moldovan, purtător de cuvânt PSD, deputat.

Purtătorul de cuvânt al social-democraţilor i-a avertizat pe colegii de partid din Parlament, să fie atenţi cum votează. „Ştiţi cum tratează PSD trădătorii. Trebuie să votăm cu bilele la vedere. Toată lumea vrea să excludă din start o suspiciune”, a declarat Emil Radu Moldovan, purtătorul de cuvânt PSD.

Radu Moldovan a mai precizat că luni vor avea loc negocieri cu UDMR şi cu minorităţile naţionale ce au ca obiect susţinerea moţiunii de cenzură. Reprezentantul social democraţilor crede că aceasta este o ofertă foarte bună pentru UDMR. „Noi salvăm acum pentru că şi populaţiei maghiare i s-a tăiat salariile, şi pensionarii maghiari au o situaţie delicată”, a declarat Radu Moldovan.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă