26.7 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSportÎnotDavid Popovici, victorie în finala de 100 metri liber a concursului Mare...

David Popovici, victorie în finala de 100 metri liber a concursului Mare Nostrum de la Barcelona

Înotătorul român David Popovici, dublu campion european la 100 şi 200 m liber, s-a impus în finala probei de 100 m liber a concursului Mare Nostrum de la Barcelona.

David Popovici a câştigat, joi, medalia de aur în proba de 100 m liber din cadrul etapei de la Barcelona a circuitului Mare Nostrum. Popovici a încheiat proba cu timpul 48.49.

Locurile doi şi trei au fost ocupate de sud-coreeanul Sunwoo Hwang (48.51) şi japonezul Katsuhiro Matsumoto (48.79). Patrick Dinu s-a clasat pe locul opt, cu timpul 50.93.

David Popovici a câştigat la Barcelona, în urmă cu o zi, şi proba de 200 m liber. Şi atunci pe locurile doi şi trei s-au clasat Hwang şi Matsumoto.

În acest an, David Popovici a obţinut cel mai bun timp la 100 m liber la Naţionalele de la Otopeni (18-21 aprilie), când a câştigat titlul naţional cu 47.86.

Popovici se pregăteşte pentru participarea la Europenele de nataţie de la Belgrad (10-23 iunie), unde îşi va apăra titlurile la 100 şi 200 m liber.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă