32 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSportPreşedinţia: Vineri, la Neptun, un cetăţean i-a adresat injurii lui Băsescu, nu...

Preşedinţia: Vineri, la Neptun, un cetăţean i-a adresat injurii lui Băsescu, nu a existat contact fizic

Administraţia Prezidenţială precizează că în seara de vineri, 20 august, în staţiunea Neptun, o persoană cu manifestări agresive a adresat injurii preşedintelui Băsescu, însă nu a existat niciun contact fizic între acesta şi şeful statului, aşa cum susţine, în mod “mincinos”, cotidianul.ro, informeaza Newsin.

Ca urmare a articolului “Traian Băsescu – viaţa ca-n porturi! Încă o palmă trasă unui alegător”, apărut luni, pe site-ul www.cotidianul.ro, Administraţia Prezidenţială precizează că nu a existat niciun incident de tipul celui descris în articolul respectiv.

“Dimpotrivă, realitatea este cu totul alta. În cursul serii de vineri, 20 august, în staţiunea Neptun, o persoană cu manifestări agresive a adresat injurii preşedintelui României, fără a exista însă un contact fizic între aceasta şi şeful statului”, se arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Preşedinţia îşi exprimp regretul faţă de “lejeritatea cu care site-ul cotidianul.ro lansează minciuni şi dezinformări despre preşedintele României, Traian Băsescu”.

“În consecinţă, Administraţia Prezidenţială îşi exprimă regretul că site-ul respectiv continuă politica editorială neprofesionistă şi răuvoitoare, de lansare de neadevăruri despre preşedintele României”, se mai specifică în comunicat.

Sub titlul “Traian Băsescu – viaţa ca-n porturi! Încă o palmă trasă unui alegător”, cotidianul.ro a dat luni publicităţii un articol în care Dan Chitic, fiul dramaturgului Paul Cornel Chitic, povesteşte cum în dimineaţa de sâmbătă, ar fi fost plămuit de preşedintele Băsescu, pentru că i-ar fi strigat şefului statului “Ruşine!”.

“Sâmbătă 21 august, dimineaţa, la ora 00.00, mai exact la zece minute după miezul nopţii, preşedintele a părăsit restaurantul Cireşica de la Neptun. În acest timp, avocatul Dan Chitic şi Mihaela Chitic se plimbau pe aleea care trece prin faţa restaurantului Cireşica şi leagă Vila Uniunii Scriitorilor de aleea principală a staţiunii. La vederea preşedintelui, Dan Chitic susţine că a strigat: . , i-ar fi replicat preşedintele României. , susţine Dan Chitic că i-ar fi răspuns. În acel moment, preşedintele Traian Băsescu a lăsat uşa maşinii sale deschise şi a venit la Dan Chitic, pe care l-ar fi lovit cu palma. Doi bodyguarzi au sărit să-l imobilizeze pe Dan Chitic în timp ce Traian Băsescu a urcat în maşină şi a plecat însoţit de SPP-işti într-un BMW argintiu. În acest timp Dan Chitic striga: “, se arată în articolul publicat pe cotidianul.ro.

Cele mai citite

Aurelian Pavelescu (PNȚCD), candidat la Președinția României: Dreptul european este aplicabil doar dacă nu încalcă norma constituțională

Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD și candidat la Președinția României, consideră că dreptul european este aplicabil în România doar dacă nu contravine Constituției României. Acest punct...

Cod galben de caniculă şi disconfort termic, luni şi marţi, în mai multe judeţe ale ţării

Meteorologii au emis avertizare de caniculă şi disconfort termic pentru mai multe judeţe ale ţării, valabilă luni şi marţi, când temperaturile vor fi ridicate....

Scoicile şi rapanele din Marea Neagră sunt sigure pentru consumul uman

Inspectorii sanitar-veterinari din Constanța au anunţat că poate fi reluată recoltarea de moluște vii din Marea Neagră. Decizia vine după ce timp de 10 zile,...
Ultima oră
Pe aceeași temă