32.1 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSportPreşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, apt să muncească 14 ore pe zi....

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, apt să muncească 14 ore pe zi. La audierea DNA a fost SCOS PE TARGĂ

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, s-a prezentat marţi la sediul serviciului teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru audieri, după ce a fost citat în calitate de învinuit într-un dosar privind o investiţie realizată în 2009 de CJ Argeş.

La scurt timp de la sosirea sa la DNA, preşedintelui CJ Argeş i s-a făcut rău. Constantin Nicolescu a ajuns, astfel, la Spitalul Judeţean din Piteşti, iar de acolo a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Floreasca din Capitală.

Diagnosticul? Sindrom Coronarian Acut.

La începutul lunii iunie, însă, proaspăt reales pentru un al treilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, după alegerile locale din 10 iunie, Constantin Nicolescu se declara a fi perfect sănătos.

Întrebat într-un interviu acordat săptâmânalului Ancheta despre starea sa de sănătate după o lună de campanie, Constantin Nicolescu a afirmat:

“Cu siguranţă unii voiau să nu mă simt bine. Îi anunţ pe această cale însă că sunt sănătos şi am aceeaşi putere de muncă de 12-14 ore pe zi. Nu sunt chiar atât de bătrân cum au lăsat unii şi alţii să se înţeleagă. Voi avea grijă ca şi de aici înainte să-mi urmez regimul de control medical, nu am făcut excese după operaţie şi nu voi face nici de aici înainte”.

Se pare că nu se simţea atât de bine pe cât declara în contextul în care, miercuri, preşedintele CJ Argeş se afla în continuare internat în Secţia de Terapie Intensivă coronarieni a Spitalului Floreasca pentru investigaţii şi pentru urmarea unui tratament corespunzător.

Amintim că, la începutul acestei săptămâni, procurorii anticorupţie au iniţiat urmărirea penală împotriva lui Constantin Nicolescu şi a altor 11 persoane. Potrivit Mediafax, aceştia sunt cercetaţi pentru fraude cu fonduri Phare de peste 1,2 milioane de euro, în cazul construcţiei podului de la Căteasca.

Cele mai citite

Un bărbat de 45 de ani din Republica Moldova a produs o evaziune fiscală de peste 500000 de euro din vânzarea de bere

Un bărbat de 45 de ani din Republica Moldova este cercetat de poliţişti pentru evaziune fiscală cu un prejudiciu de 2,6 milioane de lei....

Ana-Maria Brânză, mesaj trist, dar realist: Este o reuşită faptul că avem un sportiv calificat, pe floretista Mălina Călugăreanu, la Jocurile Olimpice de la...

Fosta campioană olimpică, mondială şi europeană Ana-Maria Brânză a declarat, sâmbătă, că toată lumea trebuie să accepte că pentru scrima românească este o reuşită...

Ucraina a atacat teritoriul Rusiei cu rachete americane

Rusia pregătește a doua fază a ofensivei împotriva Ucrainei pe direcția Harkov și adună mari unități militare în zonă, a declarat comandantul Forțelor Ucrainene,...
Ultima oră
Pe aceeași temă