22.9 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSportPonta: Vreau să fac apel la toţi românii să vină la vot....

Ponta: Vreau să fac apel la toţi românii să vină la vot. Este votul care poate reprezenta ruptura de regimul Băsescu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că alegerile parlamentare de pe 9 decembrie sunt extreme de importante pentru că pentru Uniunea Social-Liberală ele vor reprezenta testul adevărului.

“Pe 9 decembrie, pentru USL este ziua adevărului, până la urmă este testul cel mai important pe care trebuie să îl trecem alături de cetăţenii României, a precizat prim-ministrul.

Victor Ponta a subliniat că obiectivul USL este să obţină jumătate plus unu din mandatele totale ale Parlamentului “pentru a opri orice posibilitate a lui Traian Băsescu de a repeat scenariul din 2004 şi din 2008, când nu exista o majoritate”, iar acest lucru i-a permis acestuia “să facă acele jocuri de culise la care se pricepe foarte bine”.

“Acest obiectiv este foarte probabil (…), ne va ajuta să avem stabilitate politică şi guvernamentală”, a mai precizat Ponta.

“Vreau să fac un apel ta toţi românii să vină la vot. Este votul care poate reprezenta o ruptură clară faţă de regimul Băsescu, de regimul PDL”, a conchis premierul.

Citeşte şi Antonescu, despre alegerile parlamentare: Cred că este cel mai important vot din ultimii 20 de ani

Ponta: Avem clovni naţionali care simt nevoia să-şi pună nas roşu, păr galben şi să râdă lumea de ei

 

Cele mai citite

Huzurul din bani publici pentru pseudo vătaful masonilor, plagiatorul Radu Bălănescu

Plagiatorul Radu Ninel Bălănescu a rămas în continuare vătaful masonilor din România, chiar dacă scriptic nu este la butoane și continuă să fie...

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...
Ultima oră
Pe aceeași temă