22.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSportPonta: USL este pregătită să CÂŞTIGE alegerile

Ponta: USL este pregătită să CÂŞTIGE alegerile

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi liderul PSD, Victor Ponta, au susţinut, luni, o conferinţă de presă cu ocazia depunerii candidaturilor pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Premierul Victor Ponta a amintit, în cadrul conferinţei, că toate listele de candidaţi sunt finalizate, iar pregătirile pentru campania electorală au intrat pe ultima sută de metri.

”Vreau să vă spun că astazi (luni – n. red.) am finalizat toate listele de candidaţi (…), în zona de pregătire de campanie electorală suntem în line dreaptă. USL este pregătit să câştige alegerile şi să guverneze în următorii patru ani în baza votului acordat de români”, a subliniat Ponta.

Ponta a realizat un bilanţ al guvernării sale şi a considerat că a condus un ”Guvern special, un Guvern care a încasat cele mai puternice lovituri de la Băsescu, de la PDL, pentru că e miza mare la alegeri”.

Actualul şef al Guvernului a explicat că, după alegerile parlamentare din decembrie, îi va fi mult mai uşor să conducă.

”Îmi va fi mult mai uşor după alegeri ca premier, e o mare diferenţă pentru că vom face echipe pe patru ani”, a adăugat liderul PSD.

Întrebat de ce nu candidează într-un colegiu din Capitală, co-preşedintele USL, a răspuns că nu va candida altundeva (în afară de Gorj – n. red.) pentru că el a fost mereu reprezentantul celor din Târgu Jiu şi a subliniat că există politicieni de vârf din alianţă care candidează în Bucureşti.

”Sunt cel puţin trei miniştri în funcţie: Corlăţean, Dobriţoiu, Andronescu care candidează în Bucuresti. Eu nu plec din colegiul meu pentru că nu am candidat niciodată altundeva. Vreau să promovez ceea ce reprezintă o comoară a României, Târgu Jiu şi operele lui Brâncuşi şi pot să fac asta aducând personalităţi europene. Eu nu vreau să le arăt Casa Poporului, a lui Ceauşescu cum au făcut cei de la PDL”, a conchis Ponta.

Citeşte şi:

Ponta: Dragnea va fi în Guvern după 9 decembrie, se va ocupa de Administraţie

Ponta: România are nevoie de stabilitate, nu de o nouă suspendare

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă