19.1 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSportPonta îl avertizează pe Şova: Să nu mai scrie pe blog

Ponta îl avertizează pe Şova: Să nu mai scrie pe blog

Premierul Victor Ponta l-a avertizat pe ministrul Transporturilor Dan Şova să nu mai scrie pe blog despre lucruri pe care nu le înţelege.

“O să îi spun lui Şova să vorbească şi să nu mai scrie pe blog. Văd că au toţi boala blogurilor. Cred că nici el nu mai înţelege ce scrie pe blog”.

Ministrul Transporturilor, Dan Şova, a publicat joi o nouă postare pe blog referitoare la autostrada Sibiu – Piteşti, noul termen avansat de oficial pentru startul lucrărilor fiind începutul anului 2017, după ce anterior informase că proiectul ar putea fi lansat cel mai devreme în martie 2016.

Premierul Victor Ponta a anunţat că anul viitor vor începe lucrările la tronsonul de autostradă Piteşti-Sibiu.

“Din programul de autostrăzi 2007 – 2013 deja s-au locat cei 25 de milioane de euro pentru actualizarea studiului de fezabilitate, în 2015 începem lucrările pe baza noului studiu de fezabilitate din ambele capete, şi dinspre Sibiu şi dinspre Piteşti, Piteşti-Curtea de Argeş urmând să fie primul tronson finalizat”, a afirmat Victor Ponta.

Acesta a menţionat că toată autostrada Piteşti – Sibiu va fi finalizată din fonduri europene din programarea 2014 – 2020.

Premierul a catalogat drept “o minciună” faptul că ar exista o “concurenţă” între autostrăzile Piteşti-Sibiu şi Comarnic-Braşov în ceea ce priveşte prioritatea legată de finanţare, întrucât Comarnic-Braşov nu este finanţată din fonduri europene.

“Povestea cu concurenţa între Piteşti-Sibiu şi Comarnic-Braşov este o minciună pentru simplul motiv că tronsonul Comarnic-Braşov nu se va finanţa din fonduri europene. Deci niciun euro din programul de autostrăzi din fondul de coeziune pentru 2014 – 2020 nu se cheltuie pe Comarnic-Braşov”, a adăugat Ponta.

Cele mai citite

Decretele semnate astăzi de președintele Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 21 mai 2024, mai multe decrete. Iată decretele semnate astăzi de Klaus Iohannis: Decret privind promulgarea Legii pentru ratificarea...

Cum să alegi bateria potrivită pentru panoul tău fotovoltaic

Într-o lume unde există o evoluție a energiei regenerabile, cunoașterea elementelor esențiale ale sistemelor fotovoltaice este vitală. Articolul de față evidențiază factorii pe care...

Stația STB Drumul Mătăsii funcționează pe alt amplasament

Stația de autobuz „Drumul Mătăsii” funcționează pe alt amplasament, anunță Societatea de Transport București (STB). “Începând de astăzi, 21.05.2024, de la ora 11:00, stația de...
Ultima oră
Pe aceeași temă