22.9 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSportPonta: Am finalizat controlul la ANRMAP, rezultă că a fost o instituţie...

Ponta: Am finalizat controlul la ANRMAP, rezultă că a fost o instituţie PDL de fraudare a banilor UE

Guvernul a finalizat controlul activităţii fostei conduceri a Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP), iar concluziile denotă că această structură a fost o instituţie a PDL de fraudare a fondurilor europene, a declarat premierul Victor Ponta, transmite Mediafax.

“Un sistem de protecţie politică a încurajat fraudarea fondurilor europene, fie că este vorba de Primăria sectorului 3, unde toate programele au fost fraudate cu sprijinul ANRMAP şi al preşedintei, fie că este vorba de Primăria Târgu Mureş. O să constataţi că ANRMAP a fost o instituţie a PDL de fraudare a fondurilor europene”, a spus Ponta miniştrilor, în şedinţa de miercuri a Guvernului.

El a arătat că, la sectorul 3 din Bucureşti, actualul primar PSD va fi obligat să restituie fondurile care ar fi fost fraudate de fostul primar PDL.

Cele mai citite

Huzurul din bani publici pentru pseudo vătaful masonilor, plagiatorul Radu Bălănescu

Plagiatorul Radu Ninel Bălănescu a rămas în continuare vătaful masonilor din România, chiar dacă scriptic nu este la butoane și continuă să fie...

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...
Ultima oră
Pe aceeași temă