22.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSportOrban nu crede ca Antonescu, daca ar deveni presedinte, l-ar numi premier...

Orban nu crede ca Antonescu, daca ar deveni presedinte, l-ar numi premier pe Tariceanu

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, in judetul Valcea, ca nu crede ca, daca ar deveni presedinte al tarii, Crin Antonescu l-ar numi premier pe Calin Popescu Tariceanu, afirmand ca in PNL sunt "multi doritori care pot face fata foarte bine functiei de prim-ministru".

"Ma indoiesc sincer ca, in cazul in care va deveni presedinte al Romaniei, Crin Antonescu il va numi premier pe Calin Popescu-Tariceanu", a declarat Orban, citat de NewsIn.

Ludovic Orban a adaugat ca exista alti oameni in partid care ar putea sa ocupe cu succes functia de premier. "Sunt mai multi doritori care pot face fata foarte bine functiei de prim-ministru. Nu ma intrebati din ce motive am indoieli ca acela va fi Tariceanu, este ca si cum ai vinde pielea ursului din padure", a afirmat prim-vicepresedintele PNL.

Cat priveste actuala coalitie, Orban a precizat ca aceasta nu se va rupe curand. "Nu cred ca alianta se va destrama. Nu cred ca PSD si PD-L se vor certa. Corb la corb nu-si scoate ochii. Ceea ce-i uneste este ciolanul", a comentat el.

Orban contrazice, prin afirmatiile sale, o declaratie mai veche a lui Crin Antonescu, care nu a exclus posibilitatea ca, daca va fi ales presedinte al tarii, sa il numeasca premier pe Tariceanu, in cazul in care care conjunctura politica  ii va permite sa aleaga un premier.

De asemenea, in urma cu cateva zile, Calin Popescu-Tariceanu a declarat ca este obisnuit cu functia de prim-ministru si ca, daca partidul va decide, se va angaja in acest demers.

Cele mai citite

“Ucigașul tăcut” din România. O persoană moare la fiecare 30 de minute

Fenomenul grav în România este reprezentat de mortalitatea cauzată de infarctul miocardic. O persoană moare la fiecare 30 de minute. Această problemă de sănătate...

BECC Costinești cere anularea alegerilor

Biroul Electoral de Circumscripţie Comunală (BECC) nr.29 Costineşti a stabilit, seara trecută, că este necesară anularea scrutinului electoral la alegerile pentru administraţia publică locală...

SUA se pregătesc pentru un val de căldură sufocant

Vaste regiuni din centrul şi estul Statelor Unite se pregătesc pentru un val de căldură sufocant săptămâna viitoare, cu temperaturi ce ar urma să...
Ultima oră
Pe aceeași temă