22.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSportOltean (PDL) susţine remanierea a cel puţin patru-cinci miniştri

Oltean (PDL) susţine remanierea a cel puţin patru-cinci miniştri

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat joi, într-o intervenţie la RFI, că remanierea guvernamentală ar trebui să vizeze cel puţin patru-cinci miniştri ai Cabinetului Boc, pentru a da un plus de credibilitate şi energie Executivului, potrivit Agerpres.

 

“E nevoie de un nou suflu în interiorul Guvernului, printr-o remaniere guvernamentală, care ar presupune, în opinia mea, cel puţin patru-cinci miniştri. Acest lucru ar putea da un plus de credibilitate Guvernului şi un plus de energie, care să-l mobilizeze mai bine, în vederea realizării şi finalizării reformelor care au fost deja demarate”, a spus Ioan Oltean.

Vicepreşedintele PDL le reproşează miniştrilor Sebastian Vlădescu şi Mihai Şeitan situaţia creată la plata drepturilor de autor. Oficialul PDL crede că activitatea ce viza plata pentru drepturile de autor ar fi trebuit altfel gestionată, pentru a se evita tensiunea şi nemulţumirea create în aceste zile.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a amintit, luni, înaintea şedinţei conducerii centrale a PDL, că evaluarea membrilor Executivului este o promisiune ce a fost făcută parlamentarilor partidului, în timp ce vicepreşedintele formaţiunii Raluca Turcan a susţinut că 1 septembrie este data până la care premierul trebuie să facă bilanţul performanţelor miniştrilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă