24.3 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSportMertens, felicitat de Maradona, după ce a devenit golgheterul absolut al lui...

Mertens, felicitat de Maradona, după ce a devenit golgheterul absolut al lui Napoli

Mertens a înscris al 122-lea său gol pentru Napoli în meciul cu Inter Milano din Cupa Italiei, contribuind la calificarea formaţiei sale în finala competiţiei.

Internaţionalul belgian l-a depăşit astfel pe slovacul Marek Hamsik, cel care a înscris 121 de goluri în tricoul lui Napoli, înainte de a pleca în campionatul Chinei.

Diego Maradona a fost timp de aproape trei decenii cel mai bun marcator din istoria lui Napoli, cu 115 goluri, înainte de a fi depăşit de Hamsik, în decembrie 2017.

“Salut Dries, prietene. Sunt mândru că ai doborât recordul meu pentru că, astfel, Napoli va fi mai bună în fiecare zi. Mi-aş dori să avem o echipă care să o depăşească pe cea în care am jucat eu şi aşa să putem cuceri un alt Scudetto pentru oamenii din Napoli”, i-a transmis Maradona lui Mertens, într-un mesaj video postat pe Instagram.

Răspunsul atacantul belgian pentru Maradona nu a întârziat să apară pe reţelele de socializare: “Îţi mulţumesc pentru cuvintele tale. Forza Napoli sempre!”.

Cele mai citite

Cartea lui Ciucă ar fi fost scrisă cu inteligența sa artificială, pe care i-au creionat-o liberalii

Ilustrație: Marian Avramescu Foarte mulți se întreabă cum a izbutit președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, să-și scrie cartea într-un timp...

Zeci de blocuri din Sectorul 3 rămân fără apă caldă în urma unei avarii la o conductă veche de peste 51 de ani

Din cauza unei avarii produsă pe Magistrala I Sud, care are o vechime de peste 51 de ani, zeci de blocuri din Sectorul 3...

Primar din Buzău cercetat penal pentru folosirea resurselor primăriei

Mai mulți locuitori ai comunei Cozieni, județul Buzău, au făcut publice acuzații grave împotriva actualului primar al localității, susținând că acesta comite infracțiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă