30.5 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăSocialZeci de blocuri din Sectorul 3 rămân fără apă caldă în urma...

Zeci de blocuri din Sectorul 3 rămân fără apă caldă în urma unei avarii la o conductă veche de peste 51 de ani

Din cauza unei avarii produsă pe Magistrala I Sud, care are o vechime de peste 51 de ani, zeci de blocuri din Sectorul 3 au rămas fără apă caldă transmite, într-un anunț Termoenergetica, conform antena3.ro.

“Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă joi că din cauza unei avarii produse în cursul acestei după-amiezi pe Magistrala I Sud, care are o vechime de peste 51 de ani, pe conducta cu diametrul de 600mm, pe Bulevardul Theodor Pallady, între bulevardele 1 Decembrie 1918 și Nicolae Grigorescu, furnizarea agentului termic pentru apă caldă va fi sistată pentru un număr de aproximativ 40 de blocuri din Sectorul 3, până în data de 4 iunie 2024, ora 23. 30”, potrivit unui comunicat.

Termoenergetica precizează că au fost deja începute în regim de urgență manevrele de închidere, de golire a conductei, cele de aerisire și ulterior vor fi realizate sudurile pentru reparația avariei.

Trafic restricționat pe Calea Victoriei din cauza unei avarii la o conductă de apă

Traficul rutier pe Calea Victoriei, segmentul de drum de la intersecţia cu Strada Dem I Dobrescu până la Bulevardul Regina Elisabeta, a fost restricționat ca urmare a unei avarii la o conductă Apa Nova.

Primăria Capitalei anunţă că lucrătorii de la Apa Nova au oprit scurgerea apei şi vor lucra pentru remedierea avariei până în cursul zilei de miercuri.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Munca și drogurile

Deviza  ”civilizației spectacolului”  în care trăim ar trebui să fie ”nimic nu e ceea ce pare”. Cu toate că sunt la modă minivacanțele și...

Miliardarul Elon Musk a devenit tată pentru a 12-a oară

Miliardarul Elon Musk a devenit tată pentru a 12-a oară! Fondatorul Tesla, în vârstă de 52 de ani, a primit în liniște un nou membru...

Mai multe trenuri înregistrează întârzieri

Mai multe trenuri înregistrează astăzi întârzieri din cauza condiţiilor meteo nefavorabile ce au condus la căderi de copaci în gabaritul căii ferate şi la...
Ultima oră
Pe aceeași temă