15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportMertens, felicitat de Maradona, după ce a devenit golgheterul absolut al lui...

Mertens, felicitat de Maradona, după ce a devenit golgheterul absolut al lui Napoli

Mertens a înscris al 122-lea său gol pentru Napoli în meciul cu Inter Milano din Cupa Italiei, contribuind la calificarea formaţiei sale în finala competiţiei.

Internaţionalul belgian l-a depăşit astfel pe slovacul Marek Hamsik, cel care a înscris 121 de goluri în tricoul lui Napoli, înainte de a pleca în campionatul Chinei.

Diego Maradona a fost timp de aproape trei decenii cel mai bun marcator din istoria lui Napoli, cu 115 goluri, înainte de a fi depăşit de Hamsik, în decembrie 2017.

“Salut Dries, prietene. Sunt mândru că ai doborât recordul meu pentru că, astfel, Napoli va fi mai bună în fiecare zi. Mi-aş dori să avem o echipă care să o depăşească pe cea în care am jucat eu şi aşa să putem cuceri un alt Scudetto pentru oamenii din Napoli”, i-a transmis Maradona lui Mertens, într-un mesaj video postat pe Instagram.

Răspunsul atacantul belgian pentru Maradona nu a întârziat să apară pe reţelele de socializare: “Îţi mulţumesc pentru cuvintele tale. Forza Napoli sempre!”.

Cele mai citite

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...

Bogdan Lobonț, înaintea partidei cu CFR Cluj: “Avem din nou posibilitatea să arătăm ceea ce putem în momentul de faţă”

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate vineri, antrenorul echipei de fotbal FC Rapid București, Bogdan Lobonț, a împărtășit gândurile sale înaintea meciului cu...

Dinamo și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League

Dinamo Bucureşti și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League. Astfel, conform tragerii la sorți de vineri, „Dulăii” se vor lupta pentru un loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă