15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportMario Balotelli, interzis la antrenamentele Bresciei

Mario Balotelli, interzis la antrenamentele Bresciei

Balotelli a revenit marţi la antrenamente, cu o zi înainte să expire un certificat medical pe care l-a prezentat pentru probleme intestinale, dar clubul i-a refuzat accesul.

Clubul pare să fi reacţionat doar marţi dimineaţă la un e-mail al fostului internaţional italian, căruia i-a transmis să rămână în repaus fiindcă nu a fost pregătit pentru el niciun program de antrenament.

O comisie de arbitraj sportiv se va ocupa de litigiul dintre club şi jucător. Brescia, lanterna roşie din Serie A, a deschis procedura de reziliere a contractului lui Balotelli, ce expiră în iunie 2022.

Brescia a declarat că Balotelli nu a urmat antrenamentele individuale la domiciliu în perioada de izolare impusă la începutul lui martie. Antrenorul Diego Lopez s-a plâns de lipsa de motivaţie a elevului său.

Balotelli, care a crescut lângă Brescia alături de părinţii săi adoptivi, a venit în august la această echipă, după ce a evoluat în ultimii trei ani în Franţa, la Nice şi Olympique Marseille. El a jucat anterior la Inter Milano, Manchester City, AC Milan şi Liverpool. Sezonul din Serie A urmează să se reia pe 20 iunie.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă