14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportMario Balotelli, interzis la antrenamentele Bresciei

Mario Balotelli, interzis la antrenamentele Bresciei

Balotelli a revenit marţi la antrenamente, cu o zi înainte să expire un certificat medical pe care l-a prezentat pentru probleme intestinale, dar clubul i-a refuzat accesul.

Clubul pare să fi reacţionat doar marţi dimineaţă la un e-mail al fostului internaţional italian, căruia i-a transmis să rămână în repaus fiindcă nu a fost pregătit pentru el niciun program de antrenament.

O comisie de arbitraj sportiv se va ocupa de litigiul dintre club şi jucător. Brescia, lanterna roşie din Serie A, a deschis procedura de reziliere a contractului lui Balotelli, ce expiră în iunie 2022.

Brescia a declarat că Balotelli nu a urmat antrenamentele individuale la domiciliu în perioada de izolare impusă la începutul lui martie. Antrenorul Diego Lopez s-a plâns de lipsa de motivaţie a elevului său.

Balotelli, care a crescut lângă Brescia alături de părinţii săi adoptivi, a venit în august la această echipă, după ce a evoluat în ultimii trei ani în Franţa, la Nice şi Olympique Marseille. El a jucat anterior la Inter Milano, Manchester City, AC Milan şi Liverpool. Sezonul din Serie A urmează să se reia pe 20 iunie.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă