20 C
București
luni, 27 septembrie 2021

Mario Balotelli, interzis la antrenamentele Bresciei

Balotelli a revenit marţi la antrenamente, cu o zi înainte să expire un certificat medical pe care l-a prezentat pentru probleme intestinale, dar clubul i-a refuzat accesul.

Clubul pare să fi reacţionat doar marţi dimineaţă la un e-mail al fostului internaţional italian, căruia i-a transmis să rămână în repaus fiindcă nu a fost pregătit pentru el niciun program de antrenament.

O comisie de arbitraj sportiv se va ocupa de litigiul dintre club şi jucător. Brescia, lanterna roşie din Serie A, a deschis procedura de reziliere a contractului lui Balotelli, ce expiră în iunie 2022.

Brescia a declarat că Balotelli nu a urmat antrenamentele individuale la domiciliu în perioada de izolare impusă la începutul lui martie. Antrenorul Diego Lopez s-a plâns de lipsa de motivaţie a elevului său.

Balotelli, care a crescut lângă Brescia alături de părinţii săi adoptivi, a venit în august la această echipă, după ce a evoluat în ultimii trei ani în Franţa, la Nice şi Olympique Marseille. El a jucat anterior la Inter Milano, Manchester City, AC Milan şi Liverpool. Sezonul din Serie A urmează să se reia pe 20 iunie.

Ultima oră
Pe aceeași temă