21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportLiga 1: FCSB s-a încurcat la malul mării

Liga 1: FCSB s-a încurcat la malul mării

Formația de la malul mării a deschis scorul în minutul 18, prin Cosmin Matei, din penalty, după un fault comis de Iulian Cristea asupra lui Alexandru Măţan.

FCSB a egalat după pauză, tot din penalty, prin Florin Tănase, după ce Sebastian Mladen l-a faultat în careu pe Octavian Popescu.

Bucureştenii au preluat conducerea în minutul 70, când francezul Damien Dussaut, presat de un adversar, a trimis mingea cu pieptul în plasa propriei porţi, la centrarea lui Ovidiu Popescu.

FC Viitorul a egalat la scurt timp, prin capverdianul Ely Fernandes (73), cu un şut din marginea careului, deviat de Andrei Miron. Pentru Ely a fost primul gol în tricoul echipei din Ovidiu.

După acest rezultat, FCSB rămâne în continuare liderul Ligii 1, cu 38 puncte, unul mai mult decât CFR Cluj, ocupanta locului secund.

 

 

Cele mai citite

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...

Salome Zurabișvili, președintele Georgiei, s-ao opus prin veto legii ‘influenţei străine’

Preşedintele Georgiei, Salome Zurabişvili, a anunţat sâmbătă că s-a opus prin veto legii criticate a 'influenţei străine', care a suscitat proteste masive în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă