14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportLiga 1: FCSB s-a încurcat la malul mării

Liga 1: FCSB s-a încurcat la malul mării

Formația de la malul mării a deschis scorul în minutul 18, prin Cosmin Matei, din penalty, după un fault comis de Iulian Cristea asupra lui Alexandru Măţan.

FCSB a egalat după pauză, tot din penalty, prin Florin Tănase, după ce Sebastian Mladen l-a faultat în careu pe Octavian Popescu.

Bucureştenii au preluat conducerea în minutul 70, când francezul Damien Dussaut, presat de un adversar, a trimis mingea cu pieptul în plasa propriei porţi, la centrarea lui Ovidiu Popescu.

FC Viitorul a egalat la scurt timp, prin capverdianul Ely Fernandes (73), cu un şut din marginea careului, deviat de Andrei Miron. Pentru Ely a fost primul gol în tricoul echipei din Ovidiu.

După acest rezultat, FCSB rămâne în continuare liderul Ligii 1, cu 38 puncte, unul mai mult decât CFR Cluj, ocupanta locului secund.

 

 

Cele mai citite

Înțelepciunea din Sinai: Moștenirea Creștină a Mănăstirii Sfânta Ecaterina

În sălbăticia îndepărtată și stâncoasă a Peninsulei Sinai din Egipt se află o țară cu o importanță istorică și spirituală imensă pentru cele trei...

Divina Revelație: Cele Zece Porunci de pe Muntele Sinai

Cele Zece Porunci, o listă de precepte religioase care, conform mai multor pasaje din Exod și Deuteronom, au fost revelate divin lui Moise pe...

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă