12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSportLazaroiu spune ca Geoana ar dori mai multe dezbateri, dar nu este...

Lazaroiu spune ca Geoana ar dori mai multe dezbateri, dar nu este lasat de staff

Sebastian Lazaroiu, membru al staff-ului de campanie al lui Traian Basescu a declarat, luni, pentru NewsIn, ca Mircea Geoana ar vrea sa participe la mai multe confruntari electorale cu contracandidatul sau, insa nu este lasat de staff-ul sau sa faca acest lucru.

"Astazi s-a cazut de acord doar pe dezbaterea organizata de IPP la initiativa IPP. Noi credem in continuare ca ar trebui sa fie mai mult de o dezbatere, chiar cate o dezbatere zilnic pana la finalul campaniei", a subliniat luni, Lazaroiu. Consilierul presedintelui Traian Basescu a spus ca stafful sefului statului nu a fost de acord sa fie organizata decat o singura confruntare electorala pana la finalul campaniei electorale pentru turul II.

"Senzatia mea este ca domnul Geoana ar vrea sa participe si la alte dezbateri dar ca nu este lasat de stafful sau de campanie. Nu inteleg de ce stafful ii striveste personalitatea lui Mircea Geoana, mai ales ca se vede ca ar vrea sa se confrunte cu Traian Basescu", a mai precizat Lazaroiu, luni.

Sebastian Lazaroiu, membru in stafful de campanie al lui Traian Basescu, s-a declarat, la finalul intalnirii dintre reprezentantii celor doua staffuri de campanie si ai IPP,  nemultumit ca intre cei doi candidati la prezidentiale va avea loc doar o singura dezbatere, cea organizata joi, la Parlament, de IPP.

Dezbaterea organizata de IPP va avea loc joi la Parlament, a anuntat luni presedintele IPP, Violeta Alexandru. Alexandru a mai precizat ca dezbaterea va incepe la ora 19.00 si va dura aproximativ doua ore jumatate. Confruntarea va consta in dezbaterea a noua teme ce tin de mandatul presedintelui, iar jurnalistii si ONG-urile sunt invitate sa adreseze, prin intermediul IPP, intrebari celor doi candidati.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă