33.2 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăSportGuvernul se va reuni, luni, într-o sedință informală pe tema Codului Fiscal

Guvernul se va reuni, luni, într-o sedință informală pe tema Codului Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că luni, la ora 13.00, va avea loc o ședință informală pe tema Codului Fiscal.

Citește și: Victor Ponta: Codul Fiscal va fi aprobat miercuri de Guvern

El a transmis că, în condițiile în care vor mai fi necesare anumite corecturi, vor depune amendamente atât la Senat cât și la Camera Deputaților, pentru a fi îndreptate eventualele probleme.

Premierul Victor Ponta a precizat, joi, la ședința extraordinară a Guvernului, că are siguranța că noul Cod Fiscal poate fi adoptat până săptămâna viitoare, astfel încât miercuri să fie aprobat de Guvern, informează Mediafax.

“Astăzi sunt ultimele amendamente la Codul Fiscal. Luni, la ora 13.00, ne reîntâlnim cu cei care încă nu au avizat până luni. Cei care au avizat pot să îşi vadă de treabă şi să fie doar un secretar de stat, în aşa fel încât miercuri am garanţia 100% că cele două proiecte sunt avizate şi le adoptăm în şedinţa de guvern”, a spus Ponta miniştrilor în şedinţa de Guvern.

El a precizat că pentru Codul de Procedură Fiscală există toate aprobările, mai fiind nevoie doar de avizul Ministerului Justiţiei.

Guvernul s-a reunit din nou în şedinţă, joi dimineaţa, pentru a discuta noul proiect de Cod Fiscal şi pe cel alCodului de Procedură Fiscală, Executivul anunţând în comunicatul de presă că este o şedinţă “pentru aprobarea” celor două documente.

Premierul Ponta anunţase anterior că cele două proiecte vor fi aprobate şi transmise Parlamentului pe 25 martie, cu solicitarea către Senat pentru dezbatere în regim de urgenţă imediat după Paşte, astfel încât documentele să intre în dezbaterea Camerei Deputaţilor până la finele lunii aprilie.

Cele mai citite

Fostul campion Murray, exclus de la Wimbledon după o intervenție chirurgicală la spate

Fostul campion de două ori la Wimbledon, Andy Murray, a fost exclus din turneul de anul acesta după ce a suferit o intervenție chirurgicală...

Theate îl sprijină pe “ghinionistul” Lukaku să-și revină pentru Belgia

Fundașul belgian Arthur Theate a declarat că nu are nicio îndoială că norocul lui Romelu Lukaku se va schimba, după ce a văzut trei...

Formațiile Croației și Italiei speră amândouă să ajungă în optimile de finală ale Euro 2024

Azzurrii ar putea face o schimbare în atac pentru finala Grupei B de la Leipzig Croația și Italia speră amândouă să ajungă în optimile de...
Ultima oră
Pe aceeași temă