20.7 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSportFotbalSemifinale UEFA Champions League: Manchester City și Real Madrid, festival de goluri....

Semifinale UEFA Champions League: Manchester City și Real Madrid, festival de goluri. VIDEO

Manchester City și Real Madrid au produs un adevărat spectacol fotbalistic în turul semifinalelor UEFA Champions League, seara trecută.

City s-a impus cu 4 – 3, după un meci în care a condus-o de mai multe ori pe Real la două goluri diferență.

Au marcat: De Bruyne ‘2, Gabriel Jesus ’11, Foden ’53, Silva ’74 / Benzema ’33, ’82 (p), Vinicius ’55.

YouTube video

Trupa din Madrid s-a dovedit însă greu de răpus și păstrează șanse pentru calificarea în finala celei mai importante competiții intercluburi din Europa, după partida tur.

Anceloti, după partida tur din semifinalele UEFA Champions League

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a declarat că eşecul îi lasă în viaţă pentru returul de pe Bernabeu.

“Am început meciul foarte prost, am fost prea moi. Am primit două goluri şi acolo echipa a arătat ce a arătat în ultima vreme. Am reacţionat foarte bine de acolo. Am stat în joc până la final, ne-am chinuit, dar aprecierea jocului este simplă: trebuie să ne apărăm mai bine. Am fost foarte buni cu mingea, am avut ocazii, dar într-un meci care merge de la un gol la altul trebuie să aperi mai bine, asta e foarte important. Este o înfrângere care ne lasă în viaţă pentru returul de pe Bernabeu. Cred că suntem capabili să le creăm probleme la retur. Karim (Benzema) a jucat un meci extraordinar dar o face tot timpul. Are personalitate să transforme astfel de penaltiuri, a fost foarte spectaculos să încerci asta la momentul acela”, a declarat Ancelotti.

Real Madrid deține cele mai multe trofee UEFA Champions League / Cupa Campionilor, 13.

De cealaltă parte, Cetățenii dețin doar o Cupa Cupelor, cucerită în anii ’70, dar a pierdut finala Champions League de anul trecut, la limită, 0 – 1, cu Chelsea, formația londoneză fiind eliminată în sferturile acestui sezon chiar de Real Madrid.

În cealaltă semifinală, FC Liverpool dă piept cu revelația competiției, Villareal, în această seară.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Dana Rogoz, mesaj emoționant cu ocazia împlinirii a 20 de ani de relație cu Radu Dragomir

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au sărbătorit recent 20 de ani de relație, marcând acest moment special într-un mod semnificativ. Cuplul, cunoscut...

Elevul care a decedat în 2006, Carlos Acutis, va fi canonizat

Papa Francisc a recunoscut miercuri a doua minune atribuită lui Carlo Acutis, un adolescent italian devotat răspândirii credinței catolice. Decizia suveranului pontif deschide astfel...

Coldea, sub control judiciar

Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, a fost plasat sub control judiciar pe cauţiune de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, au precizat, pentru Agerpres,...
Ultima oră
Pe aceeași temă