15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalIanis Hagi, bucuros după victoria cu Andorra: „Acum ne permitem să spunem...

Ianis Hagi, bucuros după victoria cu Andorra: „Acum ne permitem să spunem că suntem la mâna noastră”

Echipa națională de fotbal a României a reușit o victorie categorică împotriva Andorrei, scor 4-0, iar la finalul partidei de pe Arena Națională, Ianis Hagi a declarat că el şi colegii săi îşi permit să spună că depind doar de ei în lupta pentru calificarea la EURO 2024.

„E o victorie normală, trebuia să câştigăm şi am reuşit, asta e cel mai important. Am reuşit să îi desfacem şi să le dăm gol foarte repede, iar apoi a trebuit să ţinem piciorul pe acceleraţie până la final. Jocul a fost bun şi cu Belarus, ca posesie, am dominat, doar că nu am fost lucizi în faţa porţii atunci. Asta e diferenţa între cele două jocuri. Acum ne permitem să spunem că suntem la mâna noastră. Aşa că încercăm să ne concentrăm doar pe ce avem noi de făcut şi să ne uităm mai puţin la adversari. Să ne gândim la primul loc? O luăm pas cu pas, avem două meciuri grele. Sigur, am câştigat cu 4-0, dar rămânem echilibraţi”, a menţionat Hagi.

Ianis Hagi a recunoscut că şi-a dorit foarte mult să marcheze din nou pentru echipa naţională. „Mi-am dorit să marchez, e clar, nu pot să neg asta. Mai ales după accidentarea pe care am avut-o voiam să marchez cât mai repede pentru echipa naţională. Am reuşit să o fac în seara asta, dar ce mă bucur e că am reuşit să creez pentru echipă. Am spus-o mereu, prioritatea mea e să creez, apoi să marchez”, a mai spus el.

Naţionala de fotbal a României a devenit liderul Grupei I a preliminariilor EURO 2024 după ce a învins Andorra cu scorul de 4-0.

Prima reprezentativă a fost susţinută duminică seara de peste 20.000 de copii din tribune.

România va juca luna viitoare ultimele sale două meciuri din Grupa I, pe care acum o conduce. „Tricolorii” urmează să joace cu Israelul în deplasare şi cu Elveţia la București.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Iga Swiatek şi Arina Sabalenka se vor duela în finala turneului de la Madrid

La fel ca anul trecut, finala turneului WTA 1000 de la Madrid le va pune față în față pe poloneza Iga Swiatek şi belarusa...

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit. Tradiții și obiceiuri

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, a fost răstingnit pe cruce și a fost dus în mormânt. Conform...

Atacurile asupra libertății presei, la nivel mondial, s-au intensificat. Siguranța jurnaliștilor în România, motiv de îngrijorare

Atacurile politice asupra libertăţii presei, inclusiv detenţia jurnaliştilor, suprimarea instituţiilor media independente şi difuzarea pe scară largă a dezinformării s-au intensificat în mod semnificativ...
Ultima oră
Pe aceeași temă