24.8 C
București
joi, 6 iunie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Maria Guardiola, apariție extrem de sexy în Turcia

GALERIE FOTO. Maria Guardiola, apariție extrem de sexy în Turcia

Fiica cea mare a lui Pep Guardiola, Maria, reușește să atragă privirile tuturor oriunde s-ar afla. Recent, tânăra în vârstă de 22 de ani a făcut furori pe internet cu o apariție extrem de sexy, în care apărea îmbrăcată cu o rochie neagră, mulată, ce îi acoperea doar parțial decolteul.

Maria este unul dintre cei mai urmăriți influenceri ai momentului, lăudându-se cu peste 700.000 de urmăritori fideli pe Instagram, care îi sorb fiecare noutate din viața de zi cu zi. Aflată în vacanță în Turcia, fiica antrenorului de la Manchester City și-a ținut fanii la curent cu fiecare activitate, inclusiv cu apariția ei senzuală de la un restaurant.

Deși iberica a ieșit doar la cină, asta nu a împiedicat-o să-și etaleze talentele de model și să pozeze sexy pentru cameră. Blondina și-a făcut apariția la restaurant într-o rochie neagră, fără sutien, și a pozat răvășitor, lăsând la vedere o parte de sân dezgolit. Aceasta a încărcat ulterior imaginile pe Instagram, stârnind un val de comentarii. Postarea a adunat peste 90.000 de aprecieri într-o singură zi, iar admiratorii Mariei s-au întrecut în complimente. Un fan a scris: „Acum chiar că sunt fanul lui Pep Guardiola”, iar un altul a argumentat: „Pep știe să facă lucruri frumoase cu adevărat”. Un al treilea a glumit: „Fără mâncare în farfurie, pentru că gustarea este pe scaun”.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Maria Guardiola domină rețelele de socializare datorită frumuseții sale fizice. Aceasta a decis să profite din plin de notorietatea adusă de celebrul ei tată și să monetizeze orice postare. Recent, fiica antrenorului spaniol a semnat un contract cu Premier Model Management, o agenție profesionistă de reprezentare a influencerilor. De aceea, fotografiile senzuale au devenit o necesitate pentru iberică, oriunde se află, în toate ipostazele și în toate împrejurările. De exemplu, deoarece luna trecută modelul a pozat într-o cămașă în timp ce bea ceai la celebrul L’Eto din Londra, mai multe branduri de modă s-au arătat interesate să semneze un parteneriat cu ea.

Acum aproape doi ani, Maria a avut o relație cu Dele Alli, fostul star al echipei londoneze Tottenham. Din păcate pentru ea, totul s-a năruit atunci când fotbalistul a ales să se „cupleze” cu modelul Cindy Kimberly.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Buget de 120 mil. euro pentru creșe și grădinițe noi

Consiliile județene, cu sprijinul Inspectoratelor Școlare Județene, pot solicita finanțare pentru înființarea sau extinderea serviciilor de educație timpurie (creșe, grădinițe, servicii complementare), anunță Ministerul...

VIDEO. România, calificată în semifinalele Campionatului European de minifotbal

Naționala de minifotbal a României s-a calificat în semifinalele Campionatului European, după ce s-a impus cu scorul de 4-1 în fața Bosniei, țara gazdă...

EXCLUSIV. Dovada că denunțul din dosarul șpăgilor de la Poliția Locală Sector 1 nu este al primarului Clotilde Armand

Noi informații din dosarul privind șpăgile luate de Poliția Locală Sector 1 demonstrează că primarul Clotilde Armand minte, încercând să se folosească de o...
Ultima oră
Pe aceeași temă