37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiScurgere de gaze în zona Piața Reșița din Sectorul 4 al Capitalei

Scurgere de gaze în zona Piața Reșița din Sectorul 4 al Capitalei

O scurgere de gaze a fost semnalată, joi seară, în zona Reşiţa din Sectorul 4 al Capitalei, după fisurarea unei conducte. Circulaţia în zonă a fost restricţionată, fiind reluată după ce echipele Distrigaz au oprit scurgerea. În prezent, se lucrează pentru remedierea defecţiunii, potrivit news.ro.

”Strada Reşiţa, din Sectorul 4, la intersecţia cu străzile Grădiştea şi Huedin, a fost blocată în această seară, din cauza unei scurgeri de gaze produsă de fisurarea unei conducte de gaze. Situaţia a fost semnalată de către un cetăţean care tranzita zona respectivă şi care, simţind miros puternic de gaz, a alertat echipajul de Poliţie Locală Sector 4, aflat în apropiere”, a anunţat Primăria Sectorului 4.

Ulterior, agenţii de Poliţie Locală au anunţat autorităţile competente, astfel încât acolo au ajuns mai multe echipaje de pompieri şi de la Distrigaz.

”Menţionăm faptul că, pentru siguranţa cetăţenilor, întreaga zonă a fost asigurată până la remedierea situaţiei, iar trecătorilor le-a fost solicitat să se îndepărteze de perimetrul respectiv. În urma intervenţiei echipelor Distrigaz, scurgerea de gaze a fost sistată, urmând ca, în orele următoare, defecţiunea să fie remediată în totalitate. Circulaţia rutieră şi cea pietonală în zonă au fost reluate”, a precizat sursa citată.

Scurgeri de gaz la o butelie GPL în Brăila

Pompierii intervin, joi, pentru a asigura măsurile de prevenire a incendiilor în parcarea Promenada Mall din Brăila, din cauză că de la butelia GPL a unui autoturism sunt scurgeri. A fost stabilit un perimetru de siguranţă.

”La ora 11.30 am fost sesizaţi că la un autoturism situat în parcarea Promenada Mall sunt scurgeri de gaze de la butelia GPL.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă