37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSportFotbalVIDEO. România, calificată în semifinalele Campionatului European de minifotbal

VIDEO. România, calificată în semifinalele Campionatului European de minifotbal

Naționala de minifotbal a României s-a calificat în semifinalele Campionatului European, după ce s-a impus cu scorul de 4-1 în fața Bosniei, țara gazdă a competiției, la Sarajevo.

România nu le-a dat nicio șansă bosniacilor, iar Viorel Şaim a deschis scorul în minutul 6. Mariu Balogh a făcut 2-0 în minutul 10 după ce a transformat o lovitură de la 7 metri. Şaim a înscris pentru 3-0, în minutul 24, iar un minut mai târziu bosniacul Dedic a fost eliminat. Ultimul gol al tricolorilor a fost înscris de Raul Dimitrovici, în minutul 26.

Golul de onoare al gazdelor a fost reușit în minutul 49 de Ibricic, din lovitură de pedeapsă.

Pentru un loc în marea finală, „tricolorii” se vor duela cu Kazahstan. Va fi o reeditare a finalei Campionatului Mondial din 2023, câștigată de România.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă