11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Fiica lui Pep Guardiola este un influencer de succes

GALERIE FOTO. Fiica lui Pep Guardiola este un influencer de succes

Maria Guardiola, fiica cea mare a celebrului antrenor de la Manchester City Pep Guardiola, se bucură de o popularitate masivă în rândul internauților. Iberica cu forme la fel de spectaculoase ca jocul echipelor antrenate de ilustrul său tată își delectează constant admiratorii cu postări incendiare.

În vârstă de 22 de ani, fiica lui Pep s-a decis să profite din plin de aspectul fizic și să facă o carieră din modelingul online. Blonda a început să aibă colaborări oficiale cu diverse branduri în cadrul Săptămânii Modei de la Londra. În plus, ea a semnat un contract cu Premier Model Management, o agenție profesionistă de reprezentare.

Cu aproape jumătate de million de urmăritori pe Instagram, tânăra este considerată un influencer în ascensiune. Supranumită și „nepo baby” (fiind copilul unei persoane deja celebre și de succes), Maria reușește să-și fructifice din plin faima și își folosește profilul pentru a întreține atenția fanilor cu poze provocatoare, precum și pentru a-și etala stilul de viață, hainele luxoase sau călătoriile exotice.

Cel mai recent, focoasa blondă a profitat de vremea însorită și a făcut o vizită rapidă în Ibiza, pentru a se bronza. La plajă, Maria Guardiola a ținut să le arate urmăritorilor costumul de baie primit cadou de la o bună amică. „Bikini frumoși de la draga mea prietenă Vicky Stephanie”, a scris tânăra pe contul ei de Instagram.

Postarea a avut un succes imediat, strângând 72.000 de aprecieri în doar 24 de ore, ceea ce reprezintă o cifră cu 18.000 de like-uri mai mare decât capacitatea stadionului Etihad, locul unde Manchester City își dispută meciurile de pe teren propriu.

Pep Guardiola are trei copii din relația cu jurnalista Cristina Serra. Maria este cea mai mare, ceilalți copii ai tehnicianului de la Manchester City fiind Marius Guardiola, în vârstă de 20 de ani, și Valentina, care are doar 15 ani.

Deși tatăl său este un antrenor celebru, Maria nu a dezvoltat interes pentru sportul de performanță, dar nu se dă în lături de la relațiile cu sportivi. Acum aproape doi ani, mai multe tabloide din Anglia scriau despre o presupusă relație pe care Maria ar fi avut-o cu Dele Alli, fostul star al formației Tottenham. Cei doi ar fi fost chiar surprinși sărutându-se într-un club din capitala Angliei, dar totul s-a năruit atunci când fotbalistul a ales să se „cupleze” cu modelul Cindy Kimberly.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă