20.6 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportFotbalGabriel Glăvan, noul director sportiv al formației Dinamo

Gabriel Glăvan, noul director sportiv al formației Dinamo

Gabriel Glăvan este noul director sportiv al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, a anunţat, luni, gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare pe pagina sa de Facebook.

Fost scouter la Oţelul Galaţi și Universitatea Craiova, Gabriel Glăvan a ajutat clubul Dinamo şi din postura neoficială pe tot parcursul competiţional din Liga a 2-a.

Acesta a format şi condus departamentul de scouting al cluburilor FC Voluntari şi UTA Arad, la care a preluat şi rolul de analist video şi Performance Analyst. De asemenea, a fost Video şi Performance Analyst şi la naţionala Under-21 a României.

În prezent, acesta este lector în cadrul Licenţelor UEFA B, A şi PRO din cadrul Şcolii Federale de Antrenori, unde predă modulul de analiză şi Scouting, el şi echipa lui formând inclusiv primul curs dedicat analizei şi Scouting-ului din România.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Opt activiști pentru climă au fost arestați pe aeroportul din Munchen după ce au pătruns pe pista lui

Aeroportul din Munchen s-a confruntat cu perturbări semnificative sâmbătă dimineața, când activiștii pentru climă din cadrul mișcării Last Generation au pătruns în incinta aeroportului...

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...

Polonia investește în securizarea şi întărirea frontierei estice. “Am luat decizia de a investi 10 miliarde de zloţi”

Prim-ministrul Donald Tusk a anunțat sâmbătă că Polonia va aloca peste 2 miliarde de euro pentru consolidarea și securizarea frontierei sale estice, aceasta fiind...
Ultima oră
Pe aceeași temă