32.1 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSportFenechiu: Banii lui Becali NU sunt un ARGUMENT CONVINGĂTOR pentru o FUZIUNE...

Fenechiu: Banii lui Becali NU sunt un ARGUMENT CONVINGĂTOR pentru o FUZIUNE cu PNL

Vicepreşedintele PNL, Relu Fenechiu, a declarat că subiectul fuziunii cu PNG, condus de George Becali, nu a fost adus în discuţia conducerii partidului, afirmând că banii omului de afaceri nu sunt un argument convingător pentru o astfel de decizie, potrivit Mediafax.

“Nu a existat o discuţie în forul de conducere, dar bănuiesc că nu a existat un for de conducere de când a fost întâlnirea aceasta”, a spus Fenechiu despre subiectul intrării lui Becali în PNL.

Fenechiu a evitat să precizeze dacă este împotriva acestei idei, însă a afirmat că raţiunea banilor nu ar trebui să fie motivul unui astfel de demers.

“De regulă gândesc de două ori înainte de a face o astfel de afirmaţie (…) Sub nicio formă nu facem o fuziune pentru un sediu, fie el şi de un milion (de euro, n.r.). Nu e ăsta principalul argument. Într-adevăr, în campanii e nevoie de fonduri şi noi, PNL, chiar dacă suntem un partid elitist, nu am fost niciodată experţi în a atrage fonduri la fel ca celelalte partide mari din România, dar chiar şi aşa nici acesta nu este un argument convingător”, a mai susţinut Fenechiu.

Europarlamentarul George Becali a susţinut, într-o intervenţie la RTV, că în urmă cu trei-patru zile a avut o întâlnire cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, pentru a discuta despre fuziunea PNG cu PNL.

El a relatat că i-ar fi spus liderului liberal că poate veni în PNL pentru statutul de simplu membru de partid, urmând ca sediul în valoare de 1 milion de euro să intre în proprietarea PNL.

Liderul PNL Puiu Haşotti afirmă, potrivit RFI, că nu este foarte încântat de o fuziune cu Partidul Noua Generaţie, el precizând că o decizie în acest sens ar trebui luată după alegeri.

Cele mai citite

Cum ar putea Nicușor Dan să elimine și mafia din fotbal

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, se laudă în campania electorală pentru un nou mandat de edil-șef că a oprit mafia...

Atenție! Kaufland retrage un produs de la raft, deoarece există suspiciunea de infectare cu Listeria Monocytogene

Retailerul Kaufland a luat decizia de a retrage de pe rafturi un sortiment de file de somn suspectat de contaminare cu bacteria Listeria Monocytogenes. Conform...

Contracte plătite din BANI PUBLICI de primăria PSD-istului Sorin Cîrjan către un membru fidel de partid

Un nou scandal zguduie administrația locală din Râmnicu Sărat, dezvăluind legături strânse între primarul PSD Sorin Cîrjan și unul dintre oamenii săi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă