27.5 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSportDragnea: Românii sunt pregătiţi să fotografieze cum zboară criza din România

Dragnea: Românii sunt pregătiţi să fotografieze cum zboară criza din România

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că a “înţeles că la noapte, la ora 0.00”, România iese din criză, astfel că “românii sunt pregătiţi să iasă pe străzi cu aparate de fotografiat şi camere video pentru a vedea cum criza zboară din România şi pleacă în altă parte”, relatează Mediafax.

Liviu Dragnea a afirmat, într-o conferinţă de presă susţinută la Zalău, că ieşirea din recesiune nu înseamnă şi ieşirea din criză şi că Guvernul ar trebui să fie atent cu astfel de afirmaţii, întrucât ele pot avea consecinţe grave asupra populaţiei.

“Am înţeles că la noapte, la ora 0.00, ieşim din criză. Românii sunt pregătiţi să iasă pe străzi cu aparate de fotografiat şi camere video pentru a vedea cum criza zboară din România şi pleacă în altă parte”, a declarat Liviu Dragnea.

“În plus, ieşirea din recesiune nu se constată după două trimestre în care nu mai este cădere economică”, a declarat Dragnea.

Premierul Emil Boc a declarat, la 18 februarie, că sunt semne că România va ieşi oficial din recesiune la sfârşitul lunii martie. Aceeaşi declaraţie a făcut-o şi şeful FMI pentru România, Jeffrey Franks.

Cele mai citite

Conferința internațională din Elveția privind pacea în Ucraina s-a deschis

Conferinţa internaţională privind pacea în Ucraina, organizată la cererea Kievului, s-a deschis astăzi la Burgenstock, în Elveţia.Şefi de stat şi de guvern şi alţi...

BECC Costinești cere anularea alegerilor

Biroul Electoral de Circumscripţie Comunală (BECC) nr.29 Costineşti a stabilit, seara trecută, că este necesară anularea scrutinului electoral la alegerile pentru administraţia publică locală...

AUR și-a ales candidatul pentru funcția de președinte al României

Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) a decis astăzi, cu unanimitate de voturi, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă