15.7 C
București
duminică, 24 octombrie 2021

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele lui Juventus

Cvintuplul câştigător al Balonului de Aur s-a întors în Italia în urmă cu două săptămâni, după aproape două luni petrecute în Portugalia, unde s-a refugiat după ce pandemia de coronavirus a pus capăt brusc sezonului din Serie A.

Ronaldo a plecat în Madeira, insula sa natală, după victoria cu 2-0 obţinută de Juventus în derby-ul cu Inter Milano (2-0), pe 8 martie. Campionatul italian a fost suspendat în ziua următoare, în momentul în care mai erau de disputat 12 etape

Atacantul lusitan a revenit pe 4 mai la Torino, fiind nevoit să intre imediat în izolare pentru o perioadă de 14 zile. El a fost supus unei serii de teste fizice la centrul sportiv al clubului torinez, înainte de a relua pregătirea pe teren.

Jucătorii lui Juventus se pregătesc individual la Continassa, în grupuri mici, sub supravegherea antrenorului Maurizio Sarri, în aşteptarea acordului guvernului pentru reluarea antrenamentelor colective.

Cluburile din Serie A speră să poată relua campionatul la jumătatea lunii iunie. Juventus este lider al clasamentului, cu un singur punct avans faţă de Lazio Roma.

Ultima oră
Pe aceeași temă