22.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSportCristian Preda, despre transferul-surpriză al lui Ponta: Surse bine DEZINFORMATE de la...

Cristian Preda, despre transferul-surpriză al lui Ponta: Surse bine DEZINFORMATE de la Palatul Victoria susţin că e vorba despre numirea lui Crin Antonescu

Prim vice-preşedintele PDL Cristian Preda îl ironizează pe premierul Victor Ponta în legătură cu tranferul-surpriză din Guvernul României, pe care îl va anunţa luni.

“Victor Ponta a anunţat o mutare-surpriză în guvern. Surse bine dezinformate de la Palatul Victoria susţin că e vorba despre numirea lui Crin Antonescu. Acesta va fi desemnat ministru pentru suspendarea preşedintelui, un domeniu pe care-l stăpâneşte foarte bine. Gurile rele spun că ar fi singurul. PS Vă invit să faceţi propuneri pentru poziţiile de secretari de stat, care să-l ajute pe C. Antonescu la viitorul loc de muncă”.

Premierul Victor Ponta a declarat, în weekend, că luni va anunţa o surpriză în Guvern, cu doar o săptămână înainte de alegerile parlamentare din 9 decembrie.

“Surpriză: O nouă numire în echipă Guvernului! Românii trebuie să afle direct de la mine despre cine este vorba. Tocmai de aceea, am decis să va spun încă de astăzi (duminică – n. red.) că săptămâna viitoare pregătim un ‘transfer surpriză’. De mâine ni se va alătura, la nivelul echipei din Guvern, o persoană care, sunt convins, va atrage atenţia multora dintre voi. Despre cine este vorba şi ce proiecte pregătim împreună veţi află, mâine (luni – n. red.), tot aici”, scrie Victor Ponta pe blogul personal.

Citeşte şi

Theodor Paleologu, despre transferul-surpriză anunţat de Ponta: Poate îl pune ministru la Justiţie pe adevăratul autor al tezei lui de doctorat

Sebastian Lăzăroiu, despre surpriza din Guvern anunţată de Ponta: Cineva a vrut să fie ministru o săptămână. Cine să fie? Adrian Năstase, Andreea Marin, Cabral?

Ponta anunţă că pregăteşte un “transfer surpriză” în echipa guvernamentală

Victor Ponta anunţă luni un TRANSFER-SURPRIZĂ la Guvern. Cine va fi MINISTRU pentru o SĂPTĂMÂNĂ şi cine va PLECA?

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă