22.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSportConstantin, despre acuzaţiile lui Stelian Fuia: Nu mă aflu într-un grad de...

Constantin, despre acuzaţiile lui Stelian Fuia: Nu mă aflu într-un grad de rudenie cu Dan Voiculescu

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, joi, despre acuzaţiile aduse de democrat-liberalul Stelian Fuia privind declaraţia sa de avere, că nu se află în niciun grad de rudenie cu Dan Voiculescu, acuzându-l pe fostul ministru al Agriculturii că a făcut afaceri cu propria soră, scrie Mediafax.

“Domnul Fuia aducea omagii acum câteva săptămâni lui Nicolae Ceuşescu, dacă nu mă înşel. Nu vreau să intru în cancanuri politice, pentru mine e important ce fac la Ministerul Agriculturii şi aş vrea să fiu judecat după fapte şi nu după presupunerile domnului Fuia sau a celor din PDL”, a spus Daniel Constantin.

Liderul PC a mai menţionat că, probabil, atunci când se referă la incompatibilităţi, Stelian Fuia se referă la “incompatibilitatea în care s-a asflat acesta cât a fost director general al Fundulea, şi avea un contract cu sora dânsului”.

“Incompatibil este când ai o problemă cu cineva cu care te afli într-un grad de rudenie. Eu, cu domnul Voiculescu nu mă aflu într-un grad de rudenie. Domnul Fuia se afla la momentul acela într-un grad de rudenie cu sora dânsului”, a mai declarat Constantin.

El a precizat că toate declaraţiile despre averea sa se află pe site-ul ministerului şi al ANI.

Despre firma soţiei sale, Daniel Constantin a spus că este o “afacere de familie”, cu care se mândreşte foarte mult.

“Soţia mea are cursuri făcute în Olanda, de design floral şi deţine o mică florărie din care se întreţine familia noastră”, a precizat preşedintele Partidului Conservator, adăugând că societatea respectivă se află în declaraţia de avere pentru că a fost salariat şi a avut venituri din acea firmă.

PDL i-a cerut premierului Victor Ponta să-l demită de urgenţă pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, pentru grave incompatibilităţi, considerând că ministrul este vândut lui Dan Voiculescu, care are interese la Ministerul Agriculturii, a declarat miercuri deputatul PDL Stelian Fuia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă