22.9 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSportConsiliera Sorina Ţone a fost demisă, la cererea lui Boagiu

Consiliera Sorina Ţone a fost demisă, la cererea lui Boagiu

Sorina Petronela Ţone a fost demisă din funcţia de consilier personal la cabinetul secretarului de stat în Ministerul Transporturilor Eusebiu Pistru, decizia fiind luată la propunerea demnitarului.

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, i-a cerut secretarului de stat Eusebiu Pistru să o destituie imediat pe Sorina Petronela Ţone din funcţia de consilier personal al acestuia, deoarece prin comportamentul său ar fi adus “grave prejudicii de imagine” ministerului, informează NewsIn.

„Cred că doamna Sorina Petronela Ţone a dovedit că nu este potrivită pentru o funcţie publică în cabinetul unui demnitar. Prin atitudinea şi comportamentul său, consider că doamna Ţone a adus grave prejudicii de imagine Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. Oamenii care deţin funcţii publice trebuie să fie primii care respectă legea, iar cei care nu o fac trebuie să răspundă la fel ca orice alt cetăţean.”, a declarat Anca Boagiu, potrivit unui comunicat transmis joi de reprezentanţii MTI.

Sorina Petronela Ţone este angajată la cabinetul secretarului de stat Eusebiu Pistru în funcţia de consilier personal al demnitarului. Aceasta a rămas recent fără permis de conducere la Iaşi, după ce a fost înregistrată cu peste 150 de kilometri pe oră pe un drum pe care viteza maximă admisă este de 100 de kilometri pe oră.

Cele mai citite

Huzurul din bani publici pentru pseudo vătaful masonilor, plagiatorul Radu Bălănescu

Plagiatorul Radu Ninel Bălănescu a rămas în continuare vătaful masonilor din România, chiar dacă scriptic nu este la butoane și continuă să fie...

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...
Ultima oră
Pe aceeași temă