20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSportCONGRES PPE la Bucureşti. Ungureanu: Dosarul de aderare la PPE a Partidului...

CONGRES PPE la Bucureşti. Ungureanu: Dosarul de aderare la PPE a Partidului Forţa Civică a fost acceptat

Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, miercuri, că partidul pe care îl conduce a început demersurile de aderare la Partidul Popular European (PPE).

”Am început demersurile de aderare la PPE. Sunt vizite reciproce, proceduri, o tehnică destul de complicată, dosarul de aderare la PPE a fost acceptat”, a confirmat Ungureanu la postul de televiziunea Realitatea TV.

Totodată, Ungureanu a ţinut să precizeze că a discutat cu colegii din Alianţa România Dreaptă (ARD) despre demersurile Partidului Forţa Civică de aderare la PPE.

”Am discutat cu colegii de alianţă, este un demers individual, dar politicos este să anunţi celelalte partide deja membre PPE pentru a primi spijin”, a subliniat fostul premier.

Ungureanu a adăugat că se află la lucrările Congresului PPE la invitaţia preşedintelui Partidului Popular European (PPE), Wilfried Martens.

Citeşte şi:

LIVE TEXT. CONGRESUL PPE, LA BUCUREŞTI: Merkel, Barroso şi Reding, în România – Ghişe, PROTEST la Palatul Parlamentului


LIVE TEXT. MITING USL pe Naţional Arena – Ponta şi Antonescu îşi LANSEAZĂ candidaţii la PARLAMENTARE

Cele mai citite

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...
Ultima oră
Pe aceeași temă