Ce sancțiune va primi Halep după ieșirile nervoase din meciul cu Oceane Dodin

Pe lângă efortul fizic depus pentru a se califica în turul 3 la Miami, Simona Halep va trebui acum să scoată din buzunar niște bani, după ce a fost avertizată de arbitrul meciului cu franțuzoaica Oceane Dodin.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.03.2018 - 09:46

Halep a avut mai multe ieşiri nervoase joi seară, la debutul în turneul Premier Mandatory de la Miami, în setul decisiv făcându-şi ţăndări racheta. Pe cale de consecinţă, arbitrul de scaun i-a dat un avertisment Simonei, iar publicul a huiduit-o pe româncă. 

Decizia oficialului nu a influenţat în vreun fel scorul meciului încheiat cu 3-6, 6-3, 7-5, ci doar recompensa Simonei, care se va micşora cu aproximativ 2.500 de dolari după turneul de la Miami, transmite Mediafax.

Simona a fost întrebată la conferinţa de presă despre racheta distrusă, dar a comentat subiectul cu umor. Liderul mondial nu are niciun regret, spunând că gestul făcut chiar a ajutat-o să se elibereze de stres: „Racheta s-a dus! I-am dat-o unui copil de mingi. A fost o recţie de moment şi cred că mi-a prins bine. Am fost foarte tensionată astăzi, se întâmplă să ai şi astfel de zile”, a declarat Halep în faţa jurnaliştilor americani.

 

Comentarii