21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportCANDIDAŢII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bucureşti: Florian Popa, rectorul INCOMPATIBIL

CANDIDAŢII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bucureşti: Florian Popa, rectorul INCOMPATIBIL

Deputatul Florian Popa, fostul rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, candidează din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Popa se va bate pentru un mandat de senator în Bucureşti, în Colegiul 10 din Sectorul 5.

Vezi CV-ul lui Florian Popa

Citeşte şi CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETĂ a candidaţilor la Senat şi Camera Deputaţilor pentru fiecare judeţ. Vezi cine sunt CANDIDAŢII LA PARLAMENTARE din colegiul tău!

ALEGERI PARLAMENTARE 2012 – BUCUREŞTI. Vezi LISTA COMPLETĂ a candidaţilor USL şi ARD din Capitală!

– Florian Popa este acuzat de incompatibilitate de către inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) pentru că a ocupat două funcţii publice în acelaşi timp.

Mandatul prof. dr. Florian Popa în Parlamentul României a fost validat prin hotărârea Camerei Deputatilor, nr. 40/19.12.2008. Începând cu anul 2004, medicul chirurg exercita funcţia de rector şi ordonator principal de credite al UMF Bucureşti.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a decis, în februarie 2011, Florian Popa nu poate fi declarat incompatibil întrucât în momentul în care a fost ales legislaţia nu interzicea cumulul de funcţii.

Cele mai citite

Universitatea Craiova – „U” Cluj, în finala barajului pentru Conference League. „Șepcile Roșii” au învins Oțelul

Ultima echipă care va reprezenta România în cupele europene se va decide dintre Universitatea Cluj și Universitatea Craiova, după ce formația antrenată de Ioan...

Mircea Geoană susține că sistemul de vot din România este cel mai primitiv din Europa

Sâmbătă, la Congresul Studenților din România, desfășurat la Palatul Parlamentului, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a făcut o declarație tranșantă privind sistemul...

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...
Ultima oră
Pe aceeași temă